PCR検査結果を30分以内に受取れるプランがございます!詳し 詳しくはこちら 

新型コロナウイルス

新型コロナウイルスPCR検査 
ドイツ

ドイツ

Reizen naar Duitsland is mogelijk maar er zijn inreisbeperkingen. De kleurcode van Duitsland is groen. Om naar Duitsland te reizen heb je een negatief testresultaat van een PCR test of een Antigeen Sneltest nodig en ook moet je een registratieformulier invullen voor je reist.

新型コロナウイルス

Om naar Spanje te reizen heb je nodig:

Bekend van TV en media 
Reizigers die korter dan 24 uur in Duitsland verblijven zijn uitgezonderd van deze regels. Deze regels gelden voor iedereen vanaf 6 jaar.
Als je de afgelopen 10 dagen alleen in Nederland bent geweest dan moet je je voor vertrek naar Duitsland registreren.
Je kunt je digitale vaccinatiebewijs, negatieve coronatest of herstelbewijs uploaden op de registratieplicht pagina. Je hoeft dan niet in quarantaine.
Testen in Duitsland is mogelijk, maar dan ga je vanaf het moment van de test totdat je de uitslag ontvangt in quarantaine. Zowel het afnemen van een PCR test als een Antigeen sneltest is mogelijk. Dit geldt niet voor mensen die met het vliegtuig Duitsland binnenreizen.
Als je met het vliegtuig naar Duitsland reist dan moet je voor vertrek een van deze coronabewijzen laten zien.

Test laten afnemen voor reizen naar Duitsland

Als je nog niet gevaccineerd bent, dan heb je verschillende opties om je te laten testen. Een negatief resultaat van een Antigeen sneltest of PCR test is dan namelijk verplicht. Hieronder zetten we de testopties van Spoedteststraat op een rijtje.
迅速抗原検査
Een Antigeen Sneltest geeft je binnen 15-60 minuten uitslag per email. In de meeste Europese landen mag je deze test nu afnemen als bewijs dat je negatief bent getest op corona. De Antigeen sneltest wordt met een neusswab afgenomen.
Boek nu
PCR test normaal
Met een PCR test wordt op moleculair niveau getest of je het coronavirus hebt. Dit is dan ook de meest betrouwbare coronatest die er is. Als je de normale PCR test afneemt dan volgt de uitslag de volgende dag tussen 14.00 en 15.00 uur. De neusswab van een PCR test wordt naar het laboratorium gebracht om getest te worden.
Boek nu
PCR特急Urgency検査
De Spoed PCR test is de oplossing als je jouw testresultaat sneller nodig hebt dan 24 uur. Deze optie geeft je namelijk dezelfde dag uitslag. Neem je de test af tussen 07:00 – 11.00 uur, dan ontvang je de uitslag om 17.30 uur. Als je de test laat afnemen tussen Neem je de 11.05 – 14.30 uur dan ontvang jij de uitslag uiterlijk om 21.00 uur.
Boek nu

Emergency PCR test
Met een Emergency PCR test krijg je binnen 30 minuten uitslag van jouw test. Dit is mogelijk met de LAMP techniek (een van de geaccepteerde NAAT testen). Deze optie is bijvoorbeeld geschikt voor mensen die op het laatste moment op reis moeten.
Boek nu

Hoe werkt het testen bij Spoedteststraat

1. Test reserveren
Reserveer je plek voor een PCR test op de gewenste locatie, datum en tijdstip. Wij werken met strakke tijdssloten, je bent dus altijd op het reserveerde tijdstip aan de beurt. Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen.
2. Door de teststraat rijden
Bij Spoedteststraat word je getest terwijl je in de auto blijft zitten. Geen lange wachtrijen dus. Zodra je aan de beurt bent komt een van onze zorgprofessionals naar je toe om de test veilig en snel af te nemen.
3. Uitslag ontvangen per email
Na het afnemen van de test kun je direct weer verder rijden. De uitslag van jouw test volgt namelijk per email op het aangegeven tijdstip.
4. Reizen met reiscertificaat
PCR検査は、SARS-CoV-2に感染しているかどうかを遺伝子レベルで確認するコロナ検査です。コロナ感染を初期段階で検出するには、最も正確な検査です。 PCR検査は研究所で行われ、結果を受け取るまでに最大1日かかります。一方、迅速抗原検査は遺伝子レベルでは検査しませんが、抗原の存在を確認します。体は新型コロナウイルスに感染するとすぐに抗原を生成します。このように迅

Bij jouw negatieve testuitslag ontvang je ook een reiscertificaat. Dit certificaat is wereldwijd geaccepteerd en staat op jouw naam.

Registratieformulier Duitsland

Belangrijk is dat je voor vertrek naar Duitsland het registratieformulier invult. Je moet hier bijvoorbeeld aangeven naar welke landen je onlangs hebt gereisd. Ook heb je hier de mogelijkheid om direct je negatieve coronaresultaat te uploaden.

Op de hoogte blijven van regels

Een handige tip om op de hoogte te blijven van het actuele Duitse reisadvies en regels is het gebruiken van de Reisapp van Buitenlandse Zaken en Douane. Je kunt hier aangeven van welk land je updates wilt ontvangen. Dan weet je direct als er iets aan het reisadvies veranderd.

検査会場

Spoedteststraat ontvangt je graag om te testen bij onze locatie in Schiphol of Utrecht. Onze Schiphol locatie ligt gunstig gelegen op 10 minuten van de vertrekhal. PCR test kort voor vertrek afnemen? Reserveer dan je afspraak op de Schiphol locatie op het gewenste tijdstip.
In Utrecht zit Spoedteststraat gelegen aan de A12 bij het Postillon Hotel. Zeer goed bereikbaar en ook hier staan we klaar om jou van dienst te zijn.

よくあるご質問

PCR検査について

いつ結果が届きますか?
どのプランのPCR検査を選択されるかにより、結果のお届け時間が異なります。

PCR緊急Emergency検査なら30分以内、PCR特急Urgency検査は6時間以内、通常のPCR検査は12時間以内、
ベーシックPCR検査は36時間以内となります。
有効な渡航証明書はもらえますか?
はい、当機関でPCR検査を受けられて、結果が陰性の場合は渡航証明書をお渡ししております。この証明書は世界中で受け入れられており、さらに信頼性を確認するための専用コードが含まれています。税関で質問された場合は、ウエブサイトページにコード入力して証明書の信頼性を表示することができます。さらに、お名前と生年月日はパスポートと同様に渡航証明書に記載されています。
検査結果は時間通りにもらえますか?
はい、確実に出発に間に合うように結果を得ることができます。時間通りに検査を受けていることをご確認ください!PCR緊急Emergency検査なら30分以内、PCR特急Urgency検査は6時間以内、通常のPCR検査は12時間以内、ベーシックPCR検査は36時間以内となります。各国にはコロナ検査の時間と出発までの時間制限について独自の規則があります。これは通常24時間から72時間です。

PCR検査と迅速抗原検査の違い
PCR検査は、SARS-CoV-2に感染しているかどうかを遺伝子レベルで確認するコロナ検査です。コロナ感染を初期段階で検出するには最も正確な検査です。 検査は研究所で行われます。一方、迅速抗原検査は、遺伝子レベルの検査ではなく、抗原の存在を確認します。体は新型コロナウイルスに感染するとすぐに抗体を生成します。このように迅速抗原検査では感染の有無を確認します。ただしこの検査はPCR検査よりも精度が低くなります。感染したばかりでは陽性を検出できる抗原が存在しない場合があるためです。 迅速抗原検査では5分以内に結果を確認できます。当機関でこの検査を行うと15〜60分以内に結果をメールで送信します。

検査結果は英語ですか?
はい、渡航証明書(検査結果)は英語で書かれています。
PCR検査はどの程度信頼できますか?
PCR検査は現在ある検査の中でもっとも信頼性の高い検査です。この検査では、新型コロナウイルスに感染しているかどうかを分子レベルで調べます。研究所では、採取された鼻粘液サンプルを検査してSARS-CoV-2の有無を確認します。
子供はテストを受ける必要がありますか?
PCR検査は、SARS-CoV-2に感染しているかどうかを遺伝子レベルで確認するコロナ検査です。コロナ感染を初期段階で検出するには、最も正確な検査です。 PCR検査は研究所で行われ、結果を受け取るまでに最大1日かかります。一方、迅速抗原検査は遺伝子レベルでは検査しませんが、抗原の存在を確認します。体は新型コロナウイルスに感染するとすぐに抗原を生成します。このように迅

予約の方法は?
当ウェブサイトから直接ご予約ください。ご希望の場所と時間を選択し、お名前を入力し、予約を完了してください。当日は選択されたお時間に車でご来場いただき、PCR検査の実施となります。
Kan ik mijn afspraak annuleren
PCR検査は、鼻咽頭スワブにて行われます。鼻粘液のサンプルは、
検査に何か持参するものはありますか?(パスポート)
パスポートを忘れずにお持ちください。渡航証明書を作成するためにパスポート記載の情報が必要となります。
PCR検査はどこの会場で受けられますか?
パスポートを忘れずにお持ちください。渡航証明書を作成するためにパスポート記載の情報が必要となります。
PCR検査は当機関のすべての会場でご提供しています。お好みの会場を選択してご予約ください。当日はお車にてご来場いただき、安全かつ迅速に検査をお受けいただけます。

スキポール
Bunnik

PCR検査や迅速抗原検査が必要ですか?

スキポール会場またはブニク会場での検査を今すぐ予約

サービス提供先

スピードテストストリートでは、迅速抗原検査なら15〜60分以内、PCR緊急Emergency検査なら30分以内に結果をお届けします。PCR特急Urgency検査の場合は6時間以内、レギュラーPCR検査では12時間以内となります。
関与する医師:J.M.Priceden Boer、 BIG:99045763601.

RIVM Gevalideerd & Medical
ISO 15189 認定臨床検査室
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
外務省
トラベルアプリ
ダウンロード 

会社案内

Blue Tests B.V.
オランダ商工会議所: 80685552 
VAT登録番号: NL861762757B01
スキポール・アムステルダム近郊&ブニク・ユトレヒト近郊にて毎日営業中
2020-2022 Spoedteststraat.nl🤝BlueTestsB.V。の一部ですユトレヒトブニク🇳🇱オランダ©️著作権。 

envelopephone-handsetmenu

Reviews✔ 4.5 of 5

Spoedteststraat.nl

Reviews✔By Google.com

Ria Blokster 04/04/2021

Google
Goedbereikbaar en snel geholpen.

Paul Palmer 23/04/21

Google
Its ok.

Omri Raisman 12/02/22

Google
Suitable for passenger with a car.

M Lucena 21/01/22

Google
Vlakbij het vliegveld in Amsterdam en er was niemand toen ik de test ging doen om terug te keren naar Brazilië.

Marcel Suijkerbuijk 28/08/21

Google
Great service

I-za PH 01/05/21

Google
Response quickly and very accommodating.

Vasile tranca 06/05/21

Google
A pleasant experience...after all.

Mark Engler 18/11/21

Google
Unreal! Great service!

Olga Tsubiks 29/08/21

Google
Extremely helpful staff, friendly, professional, and with great hearts to lend a hand whenever they can. The fact that we need an urgent COVID test is a high stress and costly ordeal, but we are glad that we find this company!

Megan Veldhuis 19/09/21

Google
Outstanding service!!! We missed our appointment which meant our 12 year old daughter could not join her school camp. When the owner heard about this, he took it upon himself to organise transport for her to join her class mates (2.5 hours away) and on top of it all, refunded our money. They did not need to do this, it was our own fault that we missed the slot but Daniel treated us with such kindness and heart. Can't recommend highly enough!
Read more...
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram