PCR検査結果を30分以内に受取れるプランがございます!詳し 詳しくはこちら 

新型コロナウイルス

トラベルアドバイス
ベルギー

Reisadvies over België

Het coronavirus houdt Europa en de rest van de wereld goed in zijn greep. Reizen naar het buitenland wordt vooralsnog dan ook sterk afgeraden door het Nederlandse kabinet. Voor Nederlanders die naar ons buurland België willen reizen is het goed om te weten dat tot 19 april 2021 alle niet-noodzakelijke reizen van en naar België verboden zijn. Dit verbod geldt voor vervoer via de weg, lucht, zee én het treinverkeer. Je zou dus kunnen zeggen dat de Belgische grens momenteel pot dicht zit. Hieronder lees je meer over heropening, welke mensen wel naar België mogen reizen en welke coronatest je al dan niet nodig hebt om dat te doen.

Algemene vragen over België

Ministeriel besluit Belgische regering
In het ministeriele besluit van de Belgische regering op 6 februari 2021 is besloten de grens te sluiten voor alle niet-noodzakelijke reizen. Alleen mensen die om strikt noodzakelijke redenen naar België reizen mogen het land in. Voor essentiële reizen is ook een verklaring nodig welke ingevuld moet worden voor vertrek. Momenteel wordt er onder ‘noodzakelijk’ verstaan: reizen om professionele redenen, reizen gemaakt door diplomaten en ministers, dwingende gezinsredenen, studie gerelateerde redenen en daarbij bestaan er nog enkele andere voorbeelden van essentiële reizen naar België. Als je op doorreis bent, je vlucht heeft bijvoorbeeld een tussenstop in België, dan is dit wel toegestaan. Op de website van de Belgische overheid kun je een formulier invullen met de informatie over jouw essentiële reis naar België. Als je deze verklaring niet hebt als je naar België reist dan loop je risico om een boete te krijgen van €250.

Momenteel wordt Nederland door België aangemerkt als ‘zone rood’. Dat komt door het hoge aantal corona besmettingen in Nederland. Daarom moeten ook mensen die om noodzakelijke redenen naar België reizen aan strenge voorwaarden voldoen.
Uitzonderingen
Er zijn een aantal mensen uitgezonderd van de regel die vereist dat iedereen die naar België reist een verklaring op zak heeft. Transportmedewerkers of vervoeraanbieders zoals vrachtwagenchauffeurs of mensen die voor hun baan moeten reizen (en dit kunnen aantonen) hoeven de verklaring niet in te vullen. Dubbelcheck altijd de actuele informatie op de website van de Belgische overheid om te weten wat voor jouw geldt.
Lokale maatregelen in België
はい、確実に出発に間に合うように結果を得ることができます。時間通りに検査を受けていることをご確認ください!PCR緊急Emergency検査なら30分以内、PCR特急Urgency検査は6時間以内、通常のPCR検査は12時間以内、ベーシックPCR検査は36時間以内となります。各国にはコロナ検査の時間と出発までの時間制限について独自の規則があります。これは通常24時間から72時間です。

In België gelden momenteel ook strenge lockdown regels. Veel voorzieningen zijn dicht, thuiswerken is vaak verplicht en sociale contacten zijn ingeperkt. Ook ben je op veel openbare plekken verplicht om een mondkapje te dragen. Daarbij geldt er een nachtklok in heel België van 00.00 tot 05.00. Deze avondklok is in de omgeving Brussel en Wallonië zelfs uitgebreid van 22.00 tot 06.00 uur.

Net zoals in Nederland mogen er tijdens deze tijdstippen alleen mensen naar buiten voor hun werk of zorg. Transitverkeer is alleen toegestaan zonder te stoppen. Ook hebben bepaalde gemeentes en provincies strengere aanvullende regels. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de plaatselijke regels mocht je een noodzakelijke reis maken naar België.
Negatieve PCR test laten zien bij aankomst
Reizigers vanaf 12 jaar die een noodzakelijke reis maken naar België en niet in België wonen moeten een Passenger Locator Form invullen en ook een negatieve COVID-19 PCR test laten zien bij aankomst. Deze coronatest mag maximaal 72 uur oud zijn. Transitreizigers zijn niet verplicht om deze test te doen, en transportmedewerkers, grensscholieren en grensarbeiders zijn ook vrijgesteld van deze verplichting.

Als onderdeel van het Passenger Locator Form is een zogenoemd zelfbeoordelingsformulier bijgesloten. Deze informatie bepaald of je als ‘hoog-risicocontact’ wordt beschouwd. Echter worden op het moment bijna alle personen die uit Nederland afkomstig zijn als hoog risico aangemerkt. Door middel van dit formulier ontvang je per SMS extra informatie over de quarantaine en tests die je verplicht bent in België na aankomst. Je moet 7 dagen in quarantaine en je mag eruit als je na die 7 dagen een negatieve PCR-test uitslag krijgt.
Test laten doen bij Spoedteststraat
PCR検査は、SARS-CoV-2に感染しているかどうかを遺伝子レベルで確認するコロナ検査です。コロナ感染を初期段階で検出するには、最も正確な検査です。 PCR検査は研究所で行われ、結果を受け取るまでに最大1日かかります。一方、迅速抗原検査は遺伝子レベルでは検査しませんが、抗原の存在を確認します。体は新型コロナウイルスに感染するとすぐに抗原を生成します。このように迅

Onze coronatesten zijn wereldwijd erkend, je kunt bij onze locaties in Bunnik of Schiphol een PCR test laten afnemen die nodig is om te reizen naar België. Houdt er rekening mee dat je ook aan andere verplichtingen moet voldoen. Check daarom of jouw reis valt onder ‘essentiële reizen’ en check de Belgische overheidssite om de formulieren in te vullen die verplicht zijn naast de negatieve coronatest uitslag. Een PCR test is voor veel internationale reizen verplicht. Hiermee wordt namelijk op moleculair niveau gecheckt of je al dan niet positief test voor corona. Je testresultaat ontvang je per email en ook zit hier een reiscertificaat bij die je hoogstwaarschijnlijk moet overleggen aan de autoriteiten in België. De unieke code op het certificaat kan daarbij eventueel gevalideerd worden op onze site. Zo kan worden gezien dat de test echt is.
Snel resultaat van een coronatest
当ウェブサイトから直接ご予約ください。ご希望の場所と時間を選択し、お名前を入力し、予約を完了してください。当日は選択されたお時間に車でご来場いただき、PCR検査の実施となります。
Je hebt bij ons verschillende test opties. Allereerst is er voor de PCR test een spoed versie en een normale versie. Mocht je met prioriteit een coronatest nodig hebben om naar België te kunnen reizen, dan kun je terecht bij de Spoedteststraat. Als je voor 11.00 ’s ochtends komt testen, dan krijg je om 17.30 dezelfde dag uitslag. Een Antigeen sneltest is nog veel sneller, die uitslag krijg je al binnen een uur. Echter vereisen veel landen, en ook België, geen negatief antigeen snel test maar een negatieve covid-19 PCR test. Deze test wordt gedaan in een laboratorium en hier gaat dus wat meer tijd overheen.

Kies de locatie die voor jou het gemakkelijkst is en plan je afspraak in. Wij zijn 7 dagen per week geopend, van 7 uur in de ochtend tot 20.00 ’s avonds. Als je de afspraak hebt ingepland kom je bij de teststraat langsrijden om de test te laten afnemen. Resultaat krijg je toegestuurd per email en betalen kan zowel content of met pin.

PCR検査や迅速抗原検査が必要ですか?

スキポール会場またはブニク会場での検査を今すぐ予約

サービス提供先

スピードテストストリートでは、迅速抗原検査なら15〜60分以内、PCR緊急Emergency検査なら30分以内に結果をお届けします。PCR特急Urgency検査の場合は6時間以内、レギュラーPCR検査では12時間以内となります。
関与する医師:J.M.Priceden Boer、 BIG:99045763601.

RIVM Gevalideerd & Medical
ISO 15189 認定臨床検査室
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
外務省
トラベルアプリ
ダウンロード 

会社案内

Blue Tests B.V.
オランダ商工会議所: 80685552 
VAT登録番号: NL861762757B01
スキポール・アムステルダム近郊&ブニク・ユトレヒト近郊にて毎日営業中
2020-2022 Spoedteststraat.nl🤝BlueTestsB.V。の一部ですユトレヒトブニク🇳🇱オランダ©️著作権。 

envelopephone-handsetmenu

Reviews✔ 4.5 of 5

Spoedteststraat.nl

Reviews✔By Google.com

Ria Blokster 04/04/2021

Google
Goedbereikbaar en snel geholpen.

Paul Palmer 23/04/21

Google
Its ok.

Omri Raisman 12/02/22

Google
Suitable for passenger with a car.

M Lucena 21/01/22

Google
Vlakbij het vliegveld in Amsterdam en er was niemand toen ik de test ging doen om terug te keren naar Brazilië.

Marcel Suijkerbuijk 28/08/21

Google
Great service

I-za PH 01/05/21

Google
Response quickly and very accommodating.

Vasile tranca 06/05/21

Google
A pleasant experience...after all.

Mark Engler 18/11/21

Google
Unreal! Great service!

Olga Tsubiks 29/08/21

Google
Extremely helpful staff, friendly, professional, and with great hearts to lend a hand whenever they can. The fact that we need an urgent COVID test is a high stress and costly ordeal, but we are glad that we find this company!

Megan Veldhuis 19/09/21

Google
Outstanding service!!! We missed our appointment which meant our 12 year old daughter could not join her school camp. When the owner heard about this, he took it upon himself to organise transport for her to join her class mates (2.5 hours away) and on top of it all, refunded our money. They did not need to do this, it was our own fault that we missed the slot but Daniel treated us with such kindness and heart. Can't recommend highly enough!
Read more...
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram