PCR検査結果を30分以内に受取れるプランがございます!詳し 詳しくはこちら 

新型コロナウイルス

トラベルアドバイス
Marokko

Reisadvies over Marokko

Tot 28 februari is er een noodsituatie van kracht in Marokko. Het is dus mogelijk dat er lokaal aanvullende COVID-19 regels gelden.
Vereisten om naar Marokko te reizen:
Vanaf 7 februari 2022 zal Marokko haar grenzen heropenen na een maandenlange sluiting. Nederlanders die naar Marokko willen reizen moeten aan vereisten voldoen. De Marokkaanse overheid heeft landen geclassificeerd als laag risico, medium risico, en hoog risico. Nederland staat in de medium-risico categorie.
Volledige vaccinatie.
PCR test die niet ouder is dan 48 uur.
Ingevuld gezondheidsformulier.

Aankomst op de luchthaven

Op de luchthavens in Marokko zijn vanaf 7 februari 2022 aanvullende COVID-19 maatregelen van kracht:
Op alle luchthavens in Marokko zal er bij reizigers vanaf 6 jaar bij aankomst verplicht een Antigeen Sneltest worden afgenomen.
Steekproefsgewijs zullen sommige reizigers een PCR test moeten afnemen.
Reizigers kan worden gevraagd om na aankomst op de verblijfsplaats binnen 48 uur nogmaals een test te laten afnemen.

Lokale regels

Op de luchthavens in Marokko zijn vanaf 7 februari 2022 aanvullende COVID-19 maatregelen van kracht:
Voor toegang tot openbare ruimten zoals restaurants, hotels of openbaar vervoer is het verplicht om een geldige coronapas te laten zien (‘pass vaccinal’).
Binnenlandse reizen zijn alleen mogelijk met een geldig vaccinatiebewijs.
Faciliteiten zoals hammams, fitnesscentra en zwembaden zijn open met beperkte capaciteit.
Mondkapjes zijn verplicht in alle openbare ruimten.

 PCR検査

キポール会場&ブニク会場

PCR検査 キポール会場&ブニク会場

€149

12時間以内に結果通知
オランダ語と英語の渡航証明書付(海外渡航に適しています)
検査時間は平均5分です。
U kunt tijdens de test in de auto blijven zitten
Officiële test goedgekeurd door de Rijksoverheid en gebruikt door de GGD

PCR特急Urgency検査ス キポール会場&ブニク会場

€219

6時間以内に結果通知
オランダ語と英語の渡航証明書付(海外渡航に適しています)
検査時間は平均5分です。
U kunt tijdens de test in de auto blijven zitten
Officiële test goedgekeurd door de Rijksoverheid en gebruikt door de GGD

PCR緊急Emergency検査 キポール会場&ブニク会場

€289

検査結果は30分以内
オランダ語と英語の渡航証明書付(海外渡航に適しています)
検査時間は平均5分です。
政府によって承認された公式検査
ISO 15189 認定臨床検査室

お客様の  

Snelle goede service. Erg aangename ervaring, veel beter dan de gemiddelde test locatie.
Mike Bayati
Mike Bayati
2022-03-10
Had een spoed PCR test welke ik de avond voor mijn reis af liet nemen. De uitslag kwam binnen na 30 minuten. Met de spoed test zou zelfs vlak voor je vlucht nog de test gedaan kunnen worden. Het personeel op de locatie op Schiphol was erg vriendelijk. Een aanrader!
Kristiaan Suurland
Kristiaan Suurland
2022-02-08
I had a wonderful experience with Spoedteststraat to get my PCR test and supporting documents for a trip to Hong Kong. Their customer service is extremely helpful and responds fast. The staff at the Schiphol location is knowledgeable and very friendly. I got my test results in less than 30 minutes (I booked the emergency test). They even helped me print multiple copies of the documents I needed. The tests were approved for travel to Hong Kong, which currently has one of the strictest entry requirements in the world (make sure you also print the consulate letter and RIVM's list of approved covid-19 laboratories). Overall, I'd highly recommend them!
Manon Bertens
Manon Bertens
2022-01-16
Super service van Kishan. Snel geholpen en keurig netjes
Rick Beekhuis
Rick Beekhuis
2021-12-22
Perto do aeroporto de Amsterdam e não tinha ninguém quando fui fazer o teste para retornar ao Brasil.
M Lucena
M Lucena
2021-12-03

PCR検査と迅速抗原 新型コロナウイルスPCR検査 

Schiphol Amsterdam & Bunnik Utrecht zijn we 7 dagen per week bereikbaar
オランダ国内最速 🇳🇱
ISO 15189 認定臨床検査室
結果保証100% 🤝

Algemene vragen over Marokko

Wanneer kan ik weer naar Marokko reizen?
Dat is nog niet duidelijk. Marokko heeft namelijk bewust het vliegverkeer met de meeste landen stilgelegd. Daar zit Nederland ook bij, samen met België, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika en Denemarken. In het totaal zijn er maar liefst 13 landen waarmee Marokko al het vliegverkeer heeft opgeschort. Met de nieuwe coronavirus varianten afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika is Marokko momenteel extra voorzichtig. Voor nationale veiligheid willen zij dan ook koste wat het kost alle nieuwe varianten van het virus weren. Hoewel de situatie erg aan het verbeteren is, beperkt Marokko inkomende vluchten uit Europa om het land veilig te houden.
Coronavirus maatregelen in Marokko
Marokko heeft vanaf het begin van de uitbraak van het coronavirus onmiddellijk sterk opgetreden. Zo werden vluchten stopgezet, was reizen tussen verschillende steden in Marokko op bepaalde momenten niet toegestaan en ook geldt er een compleet vluchtverbod voor een aantal landen. Daarbij werden er door de politie flinke boetes uitgedeeld voor mensen die zich niet aan de corona regels hielden.

Na een ietwat rustige lente en begin van de zomer, begonnen de corona gevallen in Marokko sinds juli 2020 weer flink te stijgen. Toen is nogmaals sterk opgetreden en werd ook plotsklaps een reisverbod afgekondigd. In die maand werd het dan ook verboden om tussen verschillende Marokkaanse steden te reizen. Het zorgde destijds voor grote chaos op de snelwegen tussen grote steden zoals Casablanca, Fez, Tanger, Marrakech en Rabat.
Opnieuw inreisverbod
はい、確実に出発に間に合うように結果を得ることができます。時間通りに検査を受けていることをご確認ください!PCR緊急Emergency検査なら30分以内、PCR特急Urgency検査は6時間以内、通常のPCR検査は12時間以内、ベーシックPCR検査は36時間以内となります。各国にはコロナ検査の時間と出発までの時間制限について独自の規則があります。これは通常24時間から72時間です。

Door de grote stijging van corona gevallen in Nederland mogen er vanaf 23 februari 2021 geen Nederlandse vluchten meer naar Marokko komen. Tot 16 maart 2021 geldt er een noodtoestand in heel Marokko. Mogelijk worden regels dan enigszins versoepeld, maar dat is nu nog niet duidelijk. Eind februari werden er namelijk nog wat flink wat landen toegevoegd aan de lijst die momenteel niet naar Marokko mogen vliegen.
Vooruitgang met Vaccinaties
Sinds januari 2021 is Marokko echter al wel van start gegaan met vaccinaties. Zo zijn er minstens 10 miljoen doses besteld van het Chinese vaccin Sinopharm. Ook ligt er een contract met AstraZeneca. In de loop van 2021 komt er nogmaals een levering van 8 miljoen doses. Qua vaccinatie en haar planning maakt Marokko dus goede stappen.
Voor een eerste indicatie is een antigeen sneltest prima, maar voor uitsluitsel is het verstandig om ook een aanvullende PCR test te laten afnemen. Al onze testen (PCR en Antigeen sneltest) zijn goedgekeurd door het RIVM, je kunt er dus op vertrouwen dat je bij ons een betrouwbaar test resultaat krijgt.
Regels die niet meer gelden
Al met al wordt het momenteel afgeraden om naar Marokko te reizen, tenzij dat absoluut noodzakelijk is voor medische of familie redenen. Blijf de meest actuele ontwikkelingen volgen voor nieuwe informatie over reizen naar Marokko. Momenteel is vliegverkeer tussen Nederland en Marokko nog niet mogelijk, maar hopelijk veranderd dit in de nabije toekomst.
Conclusie reisadvies voor Marokko
De Nederlandse overheid adviseert om niet naar het buitenland te reizen tot tenminste 31 maart 2021, dat geldt ook voor Marokko. Omdat Nederland het coronavirus nog niet onder controle heeft, zijn er momenteel geen rechtstreekse vluchten tussen Marokko en Nederland. De Marokkaanse overheid heeft nu ook nog een inreisverbod van kracht, wat ervoor zorgt dat Nederlandse reizigers Marokko niet binnen kunnen komen.
Ministerie van buitenlandse zaken Marokko
PCR検査は、SARS-CoV-2に感染しているかどうかを遺伝子レベルで確認するコロナ検査です。コロナ感染を初期段階で検出するには、最も正確な検査です。 PCR検査は研究所で行われ、結果を受け取るまでに最大1日かかります。一方、迅速抗原検査は遺伝子レベルでは検査しませんが、抗原の存在を確認します。体は新型コロナウイルスに感染するとすぐに抗原を生成します。このように迅

Regelgeving wat betreft inreisverbod en het openen van de grens veranderd snel. Als je een reis hebt gepland naar Marokko, blijf dan het nieuws volgen en check regelmatig de website van het ministerie van buitenlandse zaken in Marokko. Elk land mag zelf besluiten wat voor regels zij van kracht maken, daar heeft de Nederlandse overheid geen invloed op. Het is dus jouw verantwoordelijkheid als reiziger om op de hoogte te zijn van het laatste nieuws en de verplichtingen waaraan jij je moet voldoen.
Veiligheid in Marokko
当ウェブサイトから直接ご予約ください。ご希望の場所と時間を選択し、お名前を入力し、予約を完了してください。当日は選択されたお時間に車でご来場いただき、PCR検査の実施となります。
Op het moment heeft de Nederlandse overheid Marokko als ‘oranje’ gemarkeerd. Dat betekent dat door het coronavirus alleen noodzakelijke reizen worden aangeraden, bijvoorbeeld het bezoeken van ernstig zieke familie. Op het moment is het helemaal niet mogelijk om Marokko binnen te reizen, zowel qua vliegtuig of via land of op de ferry. Echter zou het kunnen dat die regels binnenkort weer versoepelen. Vooralsnog lijkt het qua toeristen die op vakantie willen naar Marokko rustig te blijven in 2021. Het is dan ook niet uitgesloten dat Marokko haar grenzen weer sluit. Voor reizigers of toeristen zou dat betekenen dat zij niet terug naar Nederland kunnen komen voor onbepaalde tijd. Ook al zal Marokko vluchten uit Nederland weer accepteren in 2021, het negatieve reisadvies voor Marokko zal hoogstwaarschijnlijk het hele jaar nog blijven gelden.
Coronatest voor Marokko
PCR検査は、鼻咽頭スワブにて行われます。鼻粘液のサンプルは、
Alle Nederlanders die naar Marokko willen reizen als dat weer mogelijk is moeten een negatieve COVID-19 PCR test kunnen overleggen. Deze test kun je afnemen bij de Spoedteststraat op de locaties Bunnik of スキポール. Je kunt online een afspraak inplannen en vervolgens langsrijden bij de teststraat. Wij zijn elke dag open. De test wordt door een van onze kundige werknemers afgenomen. De PCR test wordt nasaal gedaan, via de neus wordt een lange wattenstaaf aangebracht om een monster te nemen. De uitslag krijg je toegestuurd via email. Je krijgt ook een reiscertificaat dat in Marokko wordt geaccepteerd.
Uitslag COVID-19 PCR test
パスポートを忘れずにお持ちください。渡航証明書を作成するためにパスポート記載の情報が必要となります。
Je hebt de keuze om een spoed PCR test te doen of een ‘normale’ PCR test. Voor de spoedtest krijg je de uitslag dezelfde dag, als je de test hebt laten afgenomen tot 11.00 ’s ochtends. De gewone versie van de PCR test krijg je de uitslag de volgende dag. Check ook even welke eisen Marokko stelt aan de PCR test. Niet elk land heeft dezelfde regels met betrekking tot hoeveel uur of dagen voor vertrek de coronatest moet zijn afgenomen. Welke test je ook afneemt, je krijgt van ons de uitslag toegestuurd via email.
Reiscertificaat negatieve coronatest
パスポートを忘れずにお持ちください。渡航証明書を作成するためにパスポート記載の情報が必要となります。
Als je bij ons een PCR test hebt afgenomen krijg je bij de uitslag ook een reiscertificaat. Hierop staat een code welke eventueel door douane of geautoriseerd personeel gecheckt kan worden. Op die manier kunnen zij namelijk zien dat zij met een goedgekeurde negatieve corona test te maken hebben. Onze reiscertificaten zijn wereldwijd goedgekeurd en hiermee kun je dus ook naar Marokko reizen.

PCR検査や迅速抗原検査が必要ですか?

スキポール会場またはブニク会場での検査を今すぐ予約

サービス提供先

スピードテストストリートでは、迅速抗原検査なら15〜60分以内、PCR緊急Emergency検査なら30分以内に結果をお届けします。PCR特急Urgency検査の場合は6時間以内、レギュラーPCR検査では12時間以内となります。
関与する医師:J.M.Priceden Boer、 BIG:99045763601.

RIVM Gevalideerd & Medical
ISO 15189 認定臨床検査室
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
外務省
トラベルアプリ
ダウンロード 

会社案内

Blue Tests B.V.
オランダ商工会議所: 80685552 
VAT登録番号: NL861762757B01
スキポール・アムステルダム近郊&ブニク・ユトレヒト近郊にて毎日営業中
2020-2022 Spoedteststraat.nl🤝BlueTestsB.V。の一部ですユトレヒトブニク🇳🇱オランダ©️著作権。 

envelopephone-handsetmenu

Reviews✔ 4.5 of 5

Spoedteststraat.nl

Reviews✔By Google.com

Ria Blokster 04/04/2021

Google
Goedbereikbaar en snel geholpen.

Paul Palmer 23/04/21

Google
Its ok.

Omri Raisman 12/02/22

Google
Suitable for passenger with a car.

M Lucena 21/01/22

Google
Vlakbij het vliegveld in Amsterdam en er was niemand toen ik de test ging doen om terug te keren naar Brazilië.

Marcel Suijkerbuijk 28/08/21

Google
Great service

I-za PH 01/05/21

Google
Response quickly and very accommodating.

Vasile tranca 06/05/21

Google
A pleasant experience...after all.

Mark Engler 18/11/21

Google
Unreal! Great service!

Olga Tsubiks 29/08/21

Google
Extremely helpful staff, friendly, professional, and with great hearts to lend a hand whenever they can. The fact that we need an urgent COVID test is a high stress and costly ordeal, but we are glad that we find this company!

Megan Veldhuis 19/09/21

Google
Outstanding service!!! We missed our appointment which meant our 12 year old daughter could not join her school camp. When the owner heard about this, he took it upon himself to organise transport for her to join her class mates (2.5 hours away) and on top of it all, refunded our money. They did not need to do this, it was our own fault that we missed the slot but Daniel treated us with such kindness and heart. Can't recommend highly enough!
Read more...
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram