Wij zijn gewoon 🗣️ Open: PCR Test nodig? Binnen 30 minuten uw uitslag !🏃‍♀️ 詳しくはこちら 

新型コロナウイルス

Testen voor je reis

サービス提供先

Testen voor je reis

Ga je op reis? Dan is het belangrijk om te checken of je al dan niet een negatieve testuitslag nodig hebt voor de bestemming. Hieronder bekijken we stap per stap hoe jij erachter komt of je moet testen voor je reis en aan welke regels de coronatest moet voldoen.
Stappenplan voor je reis
Bekijk het reisadvies van het land waar je naar toe reist. Deze informatie vertelt je hoe de COVID-19 situatie op het moment is en of je bepaalde plekken beter kunt vermijden.
Is een negatieve coronatest uitslag verplicht? Zo ja, bekijk welke test (Antigeen Sneltest of PCR test) verplicht is en hoelang voor vertrek de test mag zijn afgenomen.
Bekijk de verschillende testopties die beschikbaar zijn op Spoedteststraat.nl. Kies de geschikte test op basis van hoe snel je uitslag nodig hebt. Met een spoed PCR test krijg je bijvoorbeeld binnen 6 uur uitslag.
Selecteer de gewenste Spoedteststraat locatie (Schiphol of Bunnik) om de test af te nemen en reserveer het gewenste tijdstip.
Test je negatief? Dan krijg je een wereldwijd geaccepteerd reiscertificaat met QR-code.
Testen voor je reis bij Spoedteststraat is snel, veilig en betrouwbaar.

PCR検査

キポール会場&ブニク会場

PCR検査 キポール会場&ブニク会場

van €149

€119

12時間以内に結果通知
オランダ語と英語の渡航証明書付(海外渡航に適しています)
検査時間は平均5分です。
U kunt tijdens de test in de auto blijven zitten
Officiële test goedgekeurd door de Rijksoverheid en gebruikt door de GGD

PCR特急Urgency検査ス キポール会場&ブニク会場

van €219

€179

Uitlslag binnen 4 uur
オランダ語と英語の渡航証明書付(海外渡航に適しています)
検査時間は平均5分です。
U kunt tijdens de test in de auto blijven zitten
Officiële test goedgekeurd door de Rijksoverheid en gebruikt door de GGD

PCR緊急Emergency検査 キポール会場&ブニク会場

€289

検査結果は30分以内
オランダ語と英語の渡航証明書付(海外渡航に適しています)
検査時間は平均5分です。
政府によって承認された公式検査
ISO 15189 認定臨床検査室

お客様の  

Snelle goede service. Erg aangename ervaring, veel beter dan de gemiddelde test locatie.
Mike Bayati
Mike Bayati
2022-03-10
Had een spoed PCR test welke ik de avond voor mijn reis af liet nemen. De uitslag kwam binnen na 30 minuten. Met de spoed test zou zelfs vlak voor je vlucht nog de test gedaan kunnen worden. Het personeel op de locatie op Schiphol was erg vriendelijk. Een aanrader!
Kristiaan Suurland
Kristiaan Suurland
2022-02-08
I had a wonderful experience with Spoedteststraat to get my PCR test and supporting documents for a trip to Hong Kong. Their customer service is extremely helpful and responds fast. The staff at the Schiphol location is knowledgeable and very friendly. I got my test results in less than 30 minutes (I booked the emergency test). They even helped me print multiple copies of the documents I needed. The tests were approved for travel to Hong Kong, which currently has one of the strictest entry requirements in the world (make sure you also print the consulate letter and RIVM's list of approved covid-19 laboratories). Overall, I'd highly recommend them!
Manon Bertens
Manon Bertens
2022-01-16
Super service van Kishan. Snel geholpen en keurig netjes
Rick Beekhuis
Rick Beekhuis
2021-12-22
Perto do aeroporto de Amsterdam e não tinha ninguém quando fui fazer o teste para retornar ao Brasil.
M Lucena
M Lucena
2021-12-03
サービス提供先

Algemene vragen

Hoe werkt testen precies?
Het laten afnemen van een Antigeen Sneltest en een PCR test werkt in eerste instantie hetzelfde. Bij beide wordt namelijk een monster afgenomen van je neusslijm met een lange wattenstaaf. Bij een Antigeen Sneltest wordt het monster vervolgens getest op de aanwezigheid van Sars Cov 2 antigenen. Met een PCR test wordt het neusslijm op moleculair niveau getest op COVID-19 in het laboratorium. Deze manier van testen is het meest accuraat.

Spoedteststraat is een teststraat. Dat betekent dat de PCR test wordt afgenomen terwijl jij in de auto blijft zitten. Wanneer je aan de beurt bent komt een van onze professionals de test bij je afnemen. Het monster wordt vervolgens veilig opgeborgen, naar de plek van testen gebracht, en vervolgens krijg jij de testuitslag toegestuurd op het aangegeven tijdstip. Wat betreft het testen voor je reis weten wij hoe belangrijk het is om op tijd uitslag te krijgen. Daarom kun je er bij ons op vertrouwen dat je de uitslag op het aangegeven tijdstip krijgt toegestuurd.
Testen voor je reis uitslag
Als je onze gangbare PCR test afneemt, dan ontvang jij de uitslag binnen 12 uur na het afnemen van de test. Bij een Antigeen Sneltest krijg je de uitslag binnen 15-60 minuten na het afnemen van de test. Ook zijn er verschillende PCR test opties waarmee je sneller uitslag kunt krijgen. Soms kan dat essentieel zijn als je last-minute op reis moet. Met de 新型コロナウイルス Emergency PCR test krijg je bijvoorbeeld binnen 30 minuten uitslag. De PCR特急Urgency検査 test geeft je binnen 6 uur uitslag.
Wanneer is testen voor je reis noodzakelijk
In het begin van 2022 hebben veel landen versoepelingen doorgevoerd. Als je gevaccineerd bent (met booster), dan hoef je voor bepaalde bestemmingen geen negatieve coronatest uitslag meer te overleggen.

Helaas is er in bepaalde regio’s weer een sterke stijging van coronagevallen. Bijvoorbeeld in Azië. Het is dus mogelijk dat eventuele versoepelingen weer worden teruggedraaid.

Als niet-gevaccineerde heb je voor veel landen zoals Griekenland, Portugal, Frankrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, en Zuid-Afrika een negatieve PCR-testuitslag nodig.

Ook bestaat er in sommige landen nog een testplicht voor iedereen, onafhankelijk van vaccinatiestatus. Dat geldt bijvoorbeeld in Japan, China en Maleisië. Wel moeten niet-gevaccineerden rekening houden met verplichte quarantaines bij aankomst op bestemming.

Of testen voor je reis noodzakelijk is afhankelijk van meerdere zaken. Namelijk je vaccinatiestatus en naar welke bestemming je reist. Hoewel EU-landen proberen om zoveel mogelijk dezelfde regels aan te houden, is dat helaas vaak niet het geval. Ook als je binnen Europa op reis gaat is het daarom belangrijk om de hoogte te zijn van de coronaregels.

Verder kan regelgeving zowel binnen als buiten Europa snel veranderen. In de afgelopen 2 jaar is er vaak een sterke stijging van COVID-19 besmettingen tijdens de zomervakantie en kerst. Ga je in deze populaire periodes op vakantie? Houd het nieuws en regelgeving van jouw bestemming dan extra goed in de gaten.

Door op de hoogte te blijven van eventueel veranderde regels kun je op tijd maatregelen treffen. Je wilt er namelijk niet op de luchthaven achter komen dat je niet aan inreisregels van je bestemming voldoet.
Aanvullende regels voor coronatesten
Sommige landen vereisen dat jij een PCR test afneemt bij een laboratorium met ISO 15189 certificatie. Dat geldt bijvoorbeeld voor reizen naar Hong Kong en Japan. Spoedteststraat werkt samen met een laboratorium met deze certificatie. Verder blijven wij constant op de hoogte van eventuele nieuwe vereisten of regels. Je kunt er bij ons dus zeker van zijn dat je bij ons een goedgekeurde negatieve testuitslag meekrijgt.
Hoe lang is de test geldig voor op reis?
De geldigheid van een COVID-19 test verschilt per land. Momenteel ligt dat voor de meeste landen tussen de 24 en 72 uur. Dat betekent dat de test bijvoorbeeld niet langer dan 72 uur voor vertrek mag zijn afgenomen. Voor het inplannen van je test is het essentieel om de actuele regels van je bestemming te bekijken. Zorg ervoor dat je altijd wat extra speling houdt in het geval van een vertraagde vlucht.
Hoeveel kost testen voor je reis
Een gangbare PCR test waarmee je binnen 12 uur uitslag krijgt kost € 149,00. Een Antigeen Sneltest kost € 69,00. Heb je een PCR-testuitslag met spoed nodig? Dan zijn er bijvoorbeeld ook een Spoed PCR test (€ 219,00) en een Emergency PCR test (€ 289,00)
Wat moet ik meenemen naar mijn testafspraak?
Zorg ervoor dat jij je identificatie en afspraak bevestiging bij je hebt. Het reiscertificaat komt op jouw naam te staan, daarom is het nodig dat wij je naam hebben precies zoals dat ook op je paspoort staat. Betalen kan met contant, pin, creditcard of iDeal.
Test inplannen bij Spoedteststraat
Kom testen voor je reis bij Spoedteststraat! Reserveer je gewenste tijdslot en locatie. Je krijgt van ons direct een bevestiging van je afspraak toegestuurd. Zorg ervoor dat je op tijd bent. Wij kijken er naar uit om je van dienst te zijn.

PCR検査や迅速抗原検査が必要ですか?

スキポール会場またはブニク会場での検査を今すぐ予約

サービス提供先

Bij Spoedteststraat.nl heb je na 15 minuten uitslag van je Antigeen Sneltest of Emergency PCR. Spoed PCR binnen 4 uur de uitslag en bij een gewone PCR binnen 10 uur de uitslag.
関与する医師:J.M.Priceden Boer、 BIG:99045763601.

RIVM Gevalideerd & Medical
ISO 15189 認定臨床検査室
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
外務省
トラベルアプリ
ダウンロード 

会社案内

Blue Tests B.V.
オランダ商工会議所: 80685552 
VAT登録番号: NL861762757B01
スキポール・アムステルダム近郊&ブニク・ユトレヒト近郊にて毎日営業中
2020 - 2023 Spoedteststraat.nl 🤝 Is onderdeel van Blue Tests B.V. Utrecht Bunnik The 🇳🇱 Netherlands ©️ Copyright. 

envelopephone-handsetmenuchevron-down

Reviews✔ 4.5 of 5

Spoedteststraat.nl

Reviews✔By Google.com

Ria Blokster 04/04/2021

Google
Goedbereikbaar en snel geholpen.

Paul Palmer 23/04/21

Google
Its ok.

Omri Raisman 12/02/22

Google
Suitable for passenger with a car.

M Lucena 21/01/22

Google
Vlakbij het vliegveld in Amsterdam en er was niemand toen ik de test ging doen om terug te keren naar Brazilië.

Marcel Suijkerbuijk 28/08/21

Google
Great service

I-za PH 01/05/21

Google
Response quickly and very accommodating.

Vasile tranca 06/05/21

Google
A pleasant experience...after all.

Mark Engler 18/11/21

Google
Unreal! Great service!

Olga Tsubiks 29/08/21

Google
Extremely helpful staff, friendly, professional, and with great hearts to lend a hand whenever they can. The fact that we need an urgent COVID test is a high stress and costly ordeal, but we are glad that we find this company!

Megan Veldhuis 19/09/21

Google
Outstanding service!!! We missed our appointment which meant our 12 year old daughter could not join her school camp. When the owner heard about this, he took it upon himself to organise transport for her to join her class mates (2.5 hours away) and on top of it all, refunded our money. They did not need to do this, it was our own fault that we missed the slot but Daniel treated us with such kindness and heart. Can't recommend highly enough!
Read more...
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram