Wij zijn gewoon 🗣️ Open: PCR Test nodig? Binnen 30 minuten uw uitslag !🏃‍♀️ Meer info 

PCR Test & Antigeen Sneltest

Dezelfde dag
Uitslag

FAQ

Veelgestelde vragen over Schiphol Amsterdam

PCR Test in Amsterdam
De PCR test bij Spoedteststraat wordt afgenomen door middel van een lange wattenstaaf die hoog in de neus wordt gebracht. Het monster wordt vervolgens veilig opgeborgen en naar het laboratorium gebracht om te testen. Als je de PCR-spoed test laat afnemen tussen 07.00 – 11:00, dan krijg je de uitslag om 17.30 (dezelfde dag). De uitslag van de coronatest krijg je toegestuurd naar je email adres. Vergeet ook niet je identiteitsbewijs mee te nemen naar de testlocatie in Schiphol.
PCR-Taxi gebruiken
Als je niet in de gelegenheid bent om zelf bij onze testlocatie in Schiphol te komen langsrijden, dan halen wij je gewoon op. Ons initiatief PCR-Taxi zorgt er namelijk voor dat wij je in regio Amsterdam kunnen komen ophalen om een test te laten afnemen. We werken samen met het duurzame bedrijf Travel Electric. Bel 085 019 3392 om een reservering te maken. Je wordt dan op het gewenste tijdstip thuis opgehaald en naar de teststraat gebracht. De PCR-Taxi blijft tijdens het testen op je wachten zonder extra kosten. Als je klaar bent word je weer naar huis gebracht.
COVID-19 test met prioriteit
Bij Spoedteststraat bieden wij twee soorten PCR testen aan. De spoedtest geeft je het snelst uitslag. Als je 's ochtends tussen 07.00 – 11:00, dan krijg je 17.30 de uitslag. Als je de PCR test zonder prioriteit afneemt, dan krijg je de uitslag binnen 24 uur tussen 15.00 – 17:00. Voor een eerste indicatie kun je ook een Antigeen sneltest afnemen, dan krijg je de uitslag namelijk binnen een uur. Het afnemen van elke test duurt even lang, namelijk ongeveer 5 minuten.
Online een afspraak maken
Bij Spoedteststraat.nl kun je zelf gemakkelijk een afspraak maken om een corona test te laten doen. Bij de Schiphol locatie kies je gewenste test, datum en tijdstip. Zodra je alles hebt ingevuld ontvang je via een email een bevestiging van ons.
Coronaklachten
Als je coronaklachten hebt zoals hoofdpijn, koorts en moeilijk ademen, kom je dan meteen testen en blijf verder thuis. Als je bij de teststraat in Schiphol langsrijdt kan je namelijk gewoon in de auto blijven zitten. Zo bescherm je de mensen om je heen om mogelijk met het virus besmet te raken. Ook dragen onze medewerkers beschermende kleding en een mondkapje.
Soorten Klachten
Bel bij ernstige klachten eerst de huisarts om advies. Bij milde klachten kun je direct langskomen bij de teststraat om de corona sneltest af te nemen. Uiteraard kun je ook zonder klachten een coronatest komen doen. Misschien heb je een vermoeden besmet te zijn geraakt, of wil je gewoon zeker weten dat je negatief test.
Kinderen & Klachten
Kinderen kunnen overigens ook bij ons getest worden, van ongeveer een jaar of 2-3. Het proces van testen is in principe hetzelfde als bij volwassenen. De test wordt nasaal gedaan door middel van een lange wattenstaaf. Pijn doet het niet, wel kan het even onprettig voelen. Als je hier verder vragen over hebt kun je ons bereiken via 085 019 3392.
Hoe vermijd ik het krijgen van Corona?
Wanneer het niet noodzakelijk is blijf dan zoveel mogelijk thuis. Door een eigen bubbel te creëren is het risico van het krijgen en verspreiden van het virus een heel stuk minder.

FAQ

Veelgestelde vragen over Corona

Help het Corona virus te bestrijden
Blijf thuis wanneer het niet van medisch
belang is om naar buiten te gaan
Let goed op jezelf en je omgeving
Monitor jezelf en wees alert op
eventuele symptomen
Heb je klachten? Neem dan direct telefonisch contact op met je huisarts
Bescherm jezelf goed tijdens een verkoudheid
Bedek je neus bij snuiten en nies in je elleboog
Was regelmatig je handen
Vermijd het delen van persoonlijke huishoudelijke artikelen
Wat is COVID-19?
COVID-19 is de ziekte die wordt veroorzaakt door het coronavirus  SARS-CoV-2. De ziekte kan luchtwegklachten en koorts veroorzaken en in ernstige gevallenademhalingsproblemen. Het virus wordt verspreid door hoesten en niezen. Via druppeltjes komt het zo in de lucht. Als andere mensen die druppeltjes inademen, of bijvoorbeeld via de handen in de mond, neus of ogen krijgen, kunnen zij besmet raken met het virus.
Hoe verspreid het Coronavirus?
Je kunt ziek worden als je besmet raakt met SARS severe acute respiratory syndrome  severe acute respiratory syndrome -CoV coronavirus  coronavirus -2, het virus dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt. Je lichaam verdedigt zich op verschillende manieren tegen het virus. Het bekendst is je huid. Die vormt als het ware een muur om je lichaam die voor veel ziekteverwekkers ondoordringbaar is. Daarnaast zijn er tal van andere verdedigingslinies waar een ziekteverwekker langs moet komen voordat je ziek kunt worden, zoals het immuunsysteem – vaak afweer genoemd. Eén virusdeeltje is dan ook zelden genoeg om ziek van te worden. Je moet (meestal) in contact komen met een grote hoeveelheid virusdeeltjes voordat je ziek wordt.  Meer info
Hoe voorkom je Corona?
Werk zoveel mogelijk thuis. Waarborg de 1,5m afstand en was regelmatig je handen. Nies en hoest in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
Wat zijn de Symptomen
De meestvoorkomende symptomen:
koorts
droge hoest
vermoeidheid
Minder vaak voorkomende symptomen:
pijn in het lichaam
keelpijn
diarree
bindvliesontsteking
hoofdpijn
aangetast smaak- of reukvermogen
huiduitslag of verkleuring van de vingers of tenen
Ernstige symptomen:
kortademigheid of ademhalingsproblemen
pijn of druk op de borst
aangetast spraak- of bewegingsvermogen
Bent u in contact geweest met iemand met het Corona Virus?
Laat u testen en blijf goed in de gaten houden of u geen symptomen krijgt die bekend zijn met het Corona Virus
Hoe bescherm je jezelf tegen Corona?
1. Werk zoveel mogelijk thuis
2. Houd 1,5 meter afstand
3. Was vaker je handen
4. Nies en hoest in je elleboog
5. Gebruik papieren zakdoekjes
Hoe bereid jij je voor op Corona?
Door gezond en gevarieerd te eten, de juiste vitamines binnen te krijgen en het eventueel gebruiken van supplementen is het mogelijk om jezelf wat meer te beschermen tegen het Corona Virus.
Hoe vermijd ik het krijgen van Corona?
Wanneer het niet noodzakelijk is blijf dan zoveel mogelijk thuis. Door een eigen bubbel te creëren is het risico van het krijgen en verspreiden van het virus een heel stuk minder.
Aan welke regels moet ik me houden?
Houd je aan alle voorschriften zoals de GGD en RIVM hebben voorgeschreven. Ervaar je toch symptomen? Onderneem dan direct actie.
Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen?
Het is belangrijk dat u afstand houdt van andere mensen en regelmatig uw handen wast met water en zeep.
Ik heb klachten, wat nu?
Plan een afspraak om u te laten testen. Een sneltest kan vaak al voldoende zijn voor een eerste indicatie.

Coronatest goedgekeurd door het RIVM

De testen en methodes die wij gebruiken bij Spoedteststraat locatie in regio Amsterdam en Bunnik zijn goedgekeurd door het RIVM en de Rijksoverheid. Alle inwoners van Amsterdam kunnen bij ons dus snel en veilig een coronatest laten doen. Je ontvangt de testuitslag per email en wij zijn 7 dagen per week open om te testen. Of je nu op maandag of zaterdag langs wil komen, reserveer simpelweg je plek en laat je corona test doen. De PCR-testuitslag heb je binnen 24 uur en de Antigeen sneltest zelfs binnen 15 minuten. Maak je afspraak bij ons op de site voor de gewenste datum en tijdstip.

Een PCR Test of Sneltest nodig?

Boek nu je test voor locatie Bunnik of Schiphol

Bedrijven waar wij voor testen

Bij Spoedteststraat.nl heb je na 15 minuten uitslag van je Antigeen Sneltest of Emergency PCR. Spoed PCR binnen 4 uur de uitslag en bij een gewone PCR binnen 10 uur de uitslag.
Betrokken 🩺 arts: J.M. Price-den Boer, BIG: 99045763601.

RIVM Gevalideerd & Medical
Medical 🔬 Laboratories ISO 15189 Conform
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
De Reisapp
van Buitenlandse Zaken
Download 

Bedrijfsgegevens

Blue Tests B.V.
KvK: 80685552 
Btw: NL861762757B01
7 dagen per week bereikbaar
2020 - 2023 Spoedteststraat.nl 🤝 Is onderdeel van Blue Tests B.V. Utrecht Bunnik The 🇳🇱 Netherlands ©️ Copyright. 

envelopephone-handsetmenu

Reviews✔ 4.5 of 5

Spoedteststraat.nl

Reviews✔By Google.com

Ria Blokster 04/04/2021

Google
Goedbereikbaar en snel geholpen.

Paul Palmer 23/04/21

Google
Its ok.

Omri Raisman 12/02/22

Google
Suitable for passenger with a car.

M Lucena 21/01/22

Google
Vlakbij het vliegveld in Amsterdam en er was niemand toen ik de test ging doen om terug te keren naar Brazilië.

Marcel Suijkerbuijk 28/08/21

Google
Great service

I-za PH 01/05/21

Google
Response quickly and very accommodating.

Vasile tranca 06/05/21

Google
A pleasant experience...after all.

Mark Engler 18/11/21

Google
Unreal! Great service!

Olga Tsubiks 29/08/21

Google
Extremely helpful staff, friendly, professional, and with great hearts to lend a hand whenever they can. The fact that we need an urgent COVID test is a high stress and costly ordeal, but we are glad that we find this company!

Megan Veldhuis 19/09/21

Google
Outstanding service!!! We missed our appointment which meant our 12 year old daughter could not join her school camp. When the owner heard about this, he took it upon himself to organise transport for her to join her class mates (2.5 hours away) and on top of it all, refunded our money. They did not need to do this, it was our own fault that we missed the slot but Daniel treated us with such kindness and heart. Can't recommend highly enough!
Read more...
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram