Wij zijn gewoon 🗣️ Open: PCR Test nodig? Binnen 30 minuten uw uitslag !🏃‍♀️ Meer info 

Covid-19

PCR test Curaçao

Curaçao

Reizen naar Curaçao is momenteel weer mogelijk, tot blijdschap van veel Nederlanders. Voor Curaçao geldt code geel. Let op: het is niet mogelijk om met je digitale coronabewijs (DCC) naar Curaçao te reizen. Print je testbewijs dus uit. Iedereen vanaf 7 jaar is verplicht om een negatieve PCR test of Antigeen Sneltest te laten afnemen. Boek je test dus op tijd bij Spoedteststraat!

COVID-19

Reizen naar Curaçao – dit heb je nodig

Bekend van TV en media 
Naar Curaçao reizen met je digitale coronabewijs (DCC) is niet mogelijk! Zorg er dus voor dat je op tijd voor vertrek de juiste papieren uitprint en invult.
Nederland heeft code rood volgens Curaçao, daarom is het verplicht om een negatieve coronatest uitslag te hebben. Hieronder lees je alle details:
Voor vertrek naar Curaçao moet je een Public Health Passenger Locator Card en immigratiekaart invullen op de website van de overheid van Curaçao.
Reizigers naar Curaçao moeten een negatieve PCR test laten zien die maximaal 72 uur voor vertrek is afgenomen, of;
Een Antigeen Sneltest die maximaal 24 uur voor vertrek is afgenomen.
Reizigers moeten 48 uur voor vertrek naar Curaçao een afspraak maken voor een Antigeen Sneltest. Deze test moet op de 3de dag na aankomst in Curaçao afgenomen worden.
Nadat je de Public Health Passenger Locator Card hebt ingevuld krijg je de informatie van een aantal laboratoria waar je de Antigeen Sneltest kan afnemen. Je moet het bewijs van de afspraak laten zien bij aankomst in Curaçao.
In het totaal moet je dus 3 dingen laten zien bij aankomst in Curaçao: een negatieve uitslag van een Antigeen sneltest of PCR test, je Public Health Locator Card (uitgeprint) en de afspraakbevestiging voor je Antigeen sneltest bij een laboratorium in Curaçao.

Coronatest afnemen bij Spoedteststraat

Bij Spoedteststraat kun je terecht voor alle coronatesten die je nodig hebt om naar het buitenland te reizen, inclusief Curaçao. Hieronder een korte uitleg van de verschillende coronatest opties.
Antigeen Sneltest
Naar Curaçao reizen met een Antigeen Sneltest is toegestaan, zolang de test maximaal 24 uur voor vertrek is afgenomen. Met een Antigeen Sneltest wordt gecheckt op deeltjes van het Sars-cov-2 virus in het neusslijm. De testuitslag krijg je toegestuurd naar je email adres binnen 15-60 minuten na het afnemen van de test.
Boek nu
PCR test normaal
De PCR test is de meest betrouwbare coronatest die er is. Er wordt namelijk getest op genetisch niveau. Bij de gangbare PCR test volgt de uitslag de volgende dag tussen 14.00 en 15.00 uur.
Boek nu
Spoed PCR test
Heb je de uitslag van een PCR test net wat sneller nodig? De Spoed PCR test geeft je de uitslag dezelfde dag. Als je de test afneemt voor tussen 07:00 – 11.00 uur, dan ontvang je de uitslag om 17.30 uur. Neem je de test af tussen 11.05 – 14.30 uur dan volgt de uitslag uiterlijk om 21.00 uur.
Boek nu

Emergency PCR test
Als je een Emergency PCR test laat doen, dan ontvang je de uitslag binnen 30 minuten na het afnemen van de test. Deze test wordt afgenomen met de zogenoemde LAMP techniek, een van de geaccepteerde NAAT-testen.
Boek nu

Proces van testen bij Spoedteststraat

Benieuwd hoe het testen bij ons werkt? Hieronder leggen we je het uit.
1. Afspraak online maken
Wij zijn 7 dagen per week geopend, je kunt dus altijd bij ons terecht. Plan je afspraak in op de gewenste locatie en tijdstip.
2. Laten testen
Op het gereserveerde tijdstip kom je met de auto door de teststraat rijden. Op het door jouw gereserveerde tijdstip ben je direct aan beurt. De test wordt snel en veilig afgenomen door middel van een neus swab.
3. Uitslag per email
Na het afnemen van de test kun je direct weer verder rijden. Je krijgt de uitslag van ons namelijk toegestuurd per email.
4. Meenemen
Elk land mag haar eigen coronaregels hanteren. Sommige landen vereisen dat alle kinderen vanaf 10-12 jaar een negatieve coronatest moeten laten zien. Het kan ook zijn dat deze leeftijd jonger of ouder is. Wat in jouw geval geldt is volledig afhankelijk van het land waar je naartoe reist. Neemt contact op met je luchtvaartmaatschappij of bekijk deze informatie op de overheidssite van het land waar je naartoe reist.

Vergeet niet je ID of paspoort mee te nemen. Bij een negatieve testuitslag krijg je een reiscertificaat, welke je moet laten zien als je op reis gaat.

Public Health Passenger Locator Card

Om naar Curaçao te reizen moet je naast een negatieve coronatest ook een Public Health Passenger Locator Card invullen. Dit kun je digitaal doen op de overheidssite van Curaçao. Volg de stappen, vul de informatie in en zorg ervoor dat je dit formulier hebt uitgeprint voor je op reis gaat.

Verder bijzonder is dat alle reizigers die naar Curaçao reizen verplicht een reisverzekering moeten hebben afgesloten. Check dus dat je dit op orde hebt.

Regels kunnen snel veranderen, houdt voor vertrek de site van de overheid van Curaçao dus goed in de gaten.

Testlocaties

Wij zijn gevestigd in Schiphol en Bunnik. Plan je afspraak om te testen op de voor jou geschikte locatie.
Onze Schiphol testlocatie zit gelegen op 10 minuten rijden vanaf de vertrekhal van Schiphol. Mocht je dus op het laatste moment een PCR test nodig hebben, dan is deze locatie uitermate geschikt.
De Bunnik locatie is vlakbij Utrecht en de A12, ook deze locatie is gemakkelijk bereikbaar.

FAQ

Veelgestelde vragen over de PCR test

Wanneer krijg ik de uitslag
Afhankelijk van het feit of je een Spoed PCR test of de gangbare PCR test hebt afgenomen krijg je de uitslag dezelfde dag van de test of de volgende dag toegestuurd.

Spoed PCR test: vandaag getest voor 11.00, zelfde dag om 17.30 uitslag.
Gangbare PCR test: vandaag getest, morgen uitslag tussen 15.00 en 17.00.
Krijg ik een geldig reiscertificaat
Ja, als je bij ons een PCR test laat doen en de uitslag is negatief, dan krijg je er ook een reiscertificaat bij. Dit certificaat wordt wereldwijd geaccepteerd en ook zit er een unieke code op die door geautoriseerd personeel geverifieerd kan worden op echtheid. Je kan bij eventuele vragen het douanepersoneel deze pagina laten zien om de code te checken. Verder staat er op het reiscertificaat jouw volledige naam zoals deze ook in je paspoort staat.
Is de uitslag altijd op tijd voordat ik vertrek?
Ja, je hebt zeker op tijd de uitslag voor vertrek. Let er alleen wel op dat je de test op tijd laat afnemen! Als je de Spoed PCR test vandaag afneemt voor 11.00 ‘s ochtends, dan heb je dezelfde dag om 17.30 uitslag. Elk land heeft haar eigen regels met betrekking tot hoe oud de afgenomen corona test maximaal mag zijn bij aankomst. Check dus altijd de huidige corona maatregelen van het land waar je naartoe reist. Zo zorg je er namelijk voor dat je de test op de juiste dag voor vertrek afneemt.

De verschillen tussen een PCR test, sneltest en antigeen test
Ja, onze testen zijn wereldwijd erkent. Je krijgt bij een negatieve testuitslag ook een reiscertificaat die op jouw naam staat met een unieke code. Houd er wel rekening mee dat een PCR test alleen voor beperkte tijd geldig is. Sommige landen vereisen een negatieve testuitslag van een PCR test die niet langer dan 24 uur geleden is afgenomen. Andere landen zijn iets soepeler, dan mag de test bijvoorbeeld maximaal 48 of 72 uur oud zijn. Wat voor jou geldt moet je zelf verifiëren op de overheidssite van het land waar je naartoe reist. Corona maatregelen veranderen snel dus blijf op de hoogte.

Ontvang ik de uitslag ook in het Engels?
Ja, het reiscertificaat is in het Engels.
Hoe betrouwbaar is de PCR test?
De PCR test is de meest betrouwbare coronatest die er is. Deze test bekijkt namelijk op moleculair niveau of jij het coronavirus hebt. In het laboratorium wordt het afgenomen neusslijm monster onder de loep genomen en getest op aanwezigheid van SARS-CoV-2.
Moeten kinderen ook getest worden?
Elk land mag haar eigen coronaregels hanteren. Sommige landen vereisen dat alle kinderen vanaf 10-12 jaar een negatieve coronatest moeten laten zien. Het kan ook zijn dat deze leeftijd jonger of ouder is. Wat in jouw geval geldt is volledig afhankelijk van het land waar je naartoe reist. Neemt contact op met je luchtvaartmaatschappij of bekijk deze informatie op de overheidssite van het land waar je naartoe reist.

Hoe maak ik een afspraak
Om je te laten testen op corona maak je een afspraak op onze site. Je kunt hier direct een reservering maken. Kies de gewenste locatie, tijdstip, vul je naam in en vervolgens kom je op de afgesproken tijd langsrijden in de teststraat om de PCR test te laten afnemen.
Kan ik mijn afspraak annuleren
Ja, dat kan. Stuur ons een email of bel ons op +31 (0)85 222 6002.
Wat moet ik meenemen naar de test? (paspoort/ID)
Vergeet niet een geldig identificatiebewijs mee te nemen zoals een paspoort of ID. We hebben deze gegevens nodig om voor jou een reiscertificaat op te maken.
Op welke locaties kan ik terecht voor een PCR test?
Vergeet niet een geldig identificatiebewijs mee te nemen zoals een paspoort of ID. We hebben deze gegevens nodig om voor jou een reiscertificaat op te maken.
Wij bieden een PCR test aan op al onze Spoedteststraat locaties. Kies dus de locatie van je voorkeur, plan je afspraak in en kom langsrijden om je veilig en snel te laten testen. Hieronder vind je het overzicht van onze locaties:

Schiphol
Bunnik

Een PCR Test of Sneltest nodig?

Boek nu je test voor locatie Bunnik of Schiphol

Bedrijven waar wij voor testen

Bij Spoedteststraat.nl heb je na 15 minuten uitslag van je Antigeen Sneltest of Emergency PCR. Spoed PCR binnen 4 uur de uitslag en bij een gewone PCR binnen 10 uur de uitslag.
Betrokken 🩺 arts: J.M. Price-den Boer, BIG: 99045763601.

RIVM Gevalideerd & Medical
Medical 🔬 Laboratories ISO 15189 Conform
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
De Reisapp
van Buitenlandse Zaken
Download 

Bedrijfsgegevens

Blue Tests B.V.
KvK: 80685552 
Btw: NL861762757B01
7 dagen per week bereikbaar
2020 - 2023 Spoedteststraat.nl 🤝 Is onderdeel van Blue Tests B.V. Utrecht Bunnik The 🇳🇱 Netherlands ©️ Copyright. 

envelopephone-handsetmenu

Reviews✔ 4.5 of 5

Spoedteststraat.nl

Reviews✔By Google.com

Ria Blokster 04/04/2021

Google
Goedbereikbaar en snel geholpen.

Paul Palmer 23/04/21

Google
Its ok.

Omri Raisman 12/02/22

Google
Suitable for passenger with a car.

M Lucena 21/01/22

Google
Vlakbij het vliegveld in Amsterdam en er was niemand toen ik de test ging doen om terug te keren naar Brazilië.

Marcel Suijkerbuijk 28/08/21

Google
Great service

I-za PH 01/05/21

Google
Response quickly and very accommodating.

Vasile tranca 06/05/21

Google
A pleasant experience...after all.

Mark Engler 18/11/21

Google
Unreal! Great service!

Olga Tsubiks 29/08/21

Google
Extremely helpful staff, friendly, professional, and with great hearts to lend a hand whenever they can. The fact that we need an urgent COVID test is a high stress and costly ordeal, but we are glad that we find this company!

Megan Veldhuis 19/09/21

Google
Outstanding service!!! We missed our appointment which meant our 12 year old daughter could not join her school camp. When the owner heard about this, he took it upon himself to organise transport for her to join her class mates (2.5 hours away) and on top of it all, refunded our money. They did not need to do this, it was our own fault that we missed the slot but Daniel treated us with such kindness and heart. Can't recommend highly enough!
Read more...
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram