Wij zijn gewoon 🗣️ Open: PCR Test nodig? Binnen 30 minuten uw uitslag !🏃‍♀️ Meer info 

Covid-19

PCR test 
Duitsland

Duitsland

Reizen naar Duitsland is mogelijk maar er zijn inreisbeperkingen. De kleurcode van Duitsland is groen. Om naar Duitsland te reizen heb je een negatief testresultaat van een PCR test of een Antigeen Sneltest nodig en ook moet je een registratieformulier invullen voor je reist.

COVID-19

Om naar Spanje te reizen heb je nodig:

Bekend van TV en media 
Reizigers die korter dan 24 uur in Duitsland verblijven zijn uitgezonderd van deze regels. Deze regels gelden voor iedereen vanaf 6 jaar.
Als je de afgelopen 10 dagen alleen in Nederland bent geweest dan moet je je voor vertrek naar Duitsland registreren.
Je kunt je digitale vaccinatiebewijs, negatieve coronatest of herstelbewijs uploaden op de registratieplicht pagina. Je hoeft dan niet in quarantaine.
Testen in Duitsland is mogelijk, maar dan ga je vanaf het moment van de test totdat je de uitslag ontvangt in quarantaine. Zowel het afnemen van een PCR test als een Antigeen sneltest is mogelijk. Dit geldt niet voor mensen die met het vliegtuig Duitsland binnenreizen.
Als je met het vliegtuig naar Duitsland reist dan moet je voor vertrek een van deze coronabewijzen laten zien.

Test laten afnemen voor reizen naar Duitsland

Als je nog niet gevaccineerd bent, dan heb je verschillende opties om je te laten testen. Een negatief resultaat van een Antigeen sneltest of PCR test is dan namelijk verplicht. Hieronder zetten we de testopties van Spoedteststraat op een rijtje.
Antigeen Sneltest
Een Antigeen Sneltest geeft je binnen 15-60 minuten uitslag per email. In de meeste Europese landen mag je deze test nu afnemen als bewijs dat je negatief bent getest op corona. De Antigeen sneltest wordt met een neusswab afgenomen.
Boek nu
PCR test normaal
Met een PCR test wordt op moleculair niveau getest of je het coronavirus hebt. Dit is dan ook de meest betrouwbare coronatest die er is. Als je de normale PCR test afneemt dan volgt de uitslag de volgende dag tussen 14.00 en 15.00 uur. De neusswab van een PCR test wordt naar het laboratorium gebracht om getest te worden.
Boek nu
Spoed PCR test
De Spoed PCR test is de oplossing als je jouw testresultaat sneller nodig hebt dan 24 uur. Deze optie geeft je namelijk dezelfde dag uitslag. Neem je de test af tussen 07:00 – 11.00 uur, dan ontvang je de uitslag om 17.30 uur. Als je de test laat afnemen tussen Neem je de 11.05 – 14.30 uur dan ontvang jij de uitslag uiterlijk om 21.00 uur.
Boek nu

Emergency PCR test
Met een Emergency PCR test krijg je binnen 30 minuten uitslag van jouw test. Dit is mogelijk met de LAMP techniek (een van de geaccepteerde NAAT testen). Deze optie is bijvoorbeeld geschikt voor mensen die op het laatste moment op reis moeten.
Boek nu

Hoe werkt het testen bij Spoedteststraat

1. Test reserveren
Reserveer je plek voor een PCR test op de gewenste locatie, datum en tijdstip. Wij werken met strakke tijdssloten, je bent dus altijd op het reserveerde tijdstip aan de beurt. Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen.
2. Door de teststraat rijden
Bij Spoedteststraat word je getest terwijl je in de auto blijft zitten. Geen lange wachtrijen dus. Zodra je aan de beurt bent komt een van onze zorgprofessionals naar je toe om de test veilig en snel af te nemen.
3. Uitslag ontvangen per email
Na het afnemen van de test kun je direct weer verder rijden. De uitslag van jouw test volgt namelijk per email op het aangegeven tijdstip.
4. Reizen met reiscertificaat
Elk land mag haar eigen coronaregels hanteren. Sommige landen vereisen dat alle kinderen vanaf 10-12 jaar een negatieve coronatest moeten laten zien. Het kan ook zijn dat deze leeftijd jonger of ouder is. Wat in jouw geval geldt is volledig afhankelijk van het land waar je naartoe reist. Neemt contact op met je luchtvaartmaatschappij of bekijk deze informatie op de overheidssite van het land waar je naartoe reist.

Bij jouw negatieve testuitslag ontvang je ook een reiscertificaat. Dit certificaat is wereldwijd geaccepteerd en staat op jouw naam.

Registratieformulier Duitsland

Belangrijk is dat je voor vertrek naar Duitsland het registratieformulier invult. Je moet hier bijvoorbeeld aangeven naar welke landen je onlangs hebt gereisd. Ook heb je hier de mogelijkheid om direct je negatieve coronaresultaat te uploaden.

Op de hoogte blijven van regels

Een handige tip om op de hoogte te blijven van het actuele Duitse reisadvies en regels is het gebruiken van de Reisapp van Buitenlandse Zaken en Douane. Je kunt hier aangeven van welk land je updates wilt ontvangen. Dan weet je direct als er iets aan het reisadvies veranderd.

Testlocaties

Spoedteststraat ontvangt je graag om te testen bij onze locatie in Schiphol of Utrecht. Onze Schiphol locatie ligt gunstig gelegen op 10 minuten van de vertrekhal. PCR test kort voor vertrek afnemen? Reserveer dan je afspraak op de Schiphol locatie op het gewenste tijdstip.
In Utrecht zit Spoedteststraat gelegen aan de A12 bij het Postillon Hotel. Zeer goed bereikbaar en ook hier staan we klaar om jou van dienst te zijn.

FAQ

Veelgestelde vragen over de PCR test

Wanneer krijg ik de uitslag
Afhankelijk van het feit of je een Spoed PCR test of de gangbare PCR test hebt afgenomen krijg je de uitslag dezelfde dag van de test of de volgende dag toegestuurd.

Spoed PCR test: vandaag getest voor 11.00, zelfde dag om 17.30 uitslag.
Gangbare PCR test: vandaag getest, morgen uitslag tussen 15.00 en 17.00.
Krijg ik een geldig reiscertificaat
Ja, als je bij ons een PCR test laat doen en de uitslag is negatief, dan krijg je er ook een reiscertificaat bij. Dit certificaat wordt wereldwijd geaccepteerd en ook zit er een unieke code op die door geautoriseerd personeel geverifieerd kan worden op echtheid. Je kan bij eventuele vragen het douanepersoneel deze pagina laten zien om de code te checken. Verder staat er op het reiscertificaat jouw volledige naam zoals deze ook in je paspoort staat.
Is de uitslag altijd op tijd voordat ik vertrek?
Ja, je hebt zeker op tijd de uitslag voor vertrek. Let er alleen wel op dat je de test op tijd laat afnemen! Als je de Spoed PCR test vandaag afneemt voor 11.00 ‘s ochtends, dan heb je dezelfde dag om 17.30 uitslag. Elk land heeft haar eigen regels met betrekking tot hoe oud de afgenomen corona test maximaal mag zijn bij aankomst. Check dus altijd de huidige corona maatregelen van het land waar je naartoe reist. Zo zorg je er namelijk voor dat je de test op de juiste dag voor vertrek afneemt.

De verschillen tussen een PCR test, sneltest en antigeen test
Ja, onze testen zijn wereldwijd erkent. Je krijgt bij een negatieve testuitslag ook een reiscertificaat die op jouw naam staat met een unieke code. Houd er wel rekening mee dat een PCR test alleen voor beperkte tijd geldig is. Sommige landen vereisen een negatieve testuitslag van een PCR test die niet langer dan 24 uur geleden is afgenomen. Andere landen zijn iets soepeler, dan mag de test bijvoorbeeld maximaal 48 of 72 uur oud zijn. Wat voor jou geldt moet je zelf verifiëren op de overheidssite van het land waar je naartoe reist. Corona maatregelen veranderen snel dus blijf op de hoogte.

Ontvang ik de uitslag ook in het Engels?
Ja, het reiscertificaat is in het Engels.
Hoe betrouwbaar is de PCR test?
De PCR test is de meest betrouwbare coronatest die er is. Deze test bekijkt namelijk op moleculair niveau of jij het coronavirus hebt. In het laboratorium wordt het afgenomen neusslijm monster onder de loep genomen en getest op aanwezigheid van SARS-CoV-2.
Moeten kinderen ook getest worden?
Elk land mag haar eigen coronaregels hanteren. Sommige landen vereisen dat alle kinderen vanaf 10-12 jaar een negatieve coronatest moeten laten zien. Het kan ook zijn dat deze leeftijd jonger of ouder is. Wat in jouw geval geldt is volledig afhankelijk van het land waar je naartoe reist. Neemt contact op met je luchtvaartmaatschappij of bekijk deze informatie op de overheidssite van het land waar je naartoe reist.

Hoe maak ik een afspraak
Om je te laten testen op corona maak je een afspraak op onze site. Je kunt hier direct een reservering maken. Kies de gewenste locatie, tijdstip, vul je naam in en vervolgens kom je op de afgesproken tijd langsrijden in de teststraat om de PCR test te laten afnemen.
Kan ik mijn afspraak annuleren
Ja, dat kan. Stuur ons een email of bel ons op +31 (0)85 222 6002.
Wat moet ik meenemen naar de test? (paspoort/ID)
Vergeet niet een geldig identificatiebewijs mee te nemen zoals een paspoort of ID. We hebben deze gegevens nodig om voor jou een reiscertificaat op te maken.
Op welke locaties kan ik terecht voor een PCR test?
Vergeet niet een geldig identificatiebewijs mee te nemen zoals een paspoort of ID. We hebben deze gegevens nodig om voor jou een reiscertificaat op te maken.
Wij bieden een PCR test aan op al onze Spoedteststraat locaties. Kies dus de locatie van je voorkeur, plan je afspraak in en kom langsrijden om je veilig en snel te laten testen. Hieronder vind je het overzicht van onze locaties:

Schiphol
Bunnik

Een PCR Test of Sneltest nodig?

Boek nu je test voor locatie Bunnik of Schiphol

Bedrijven waar wij voor testen

Bij Spoedteststraat.nl heb je na 15 minuten uitslag van je Antigeen Sneltest of Emergency PCR. Spoed PCR binnen 4 uur de uitslag en bij een gewone PCR binnen 10 uur de uitslag.
Betrokken 🩺 arts: J.M. Price-den Boer, BIG: 99045763601.

RIVM Gevalideerd & Medical
Medical 🔬 Laboratories ISO 15189 Conform
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
De Reisapp
van Buitenlandse Zaken
Download 

Bedrijfsgegevens

Blue Tests B.V.
KvK: 80685552 
Btw: NL861762757B01
7 dagen per week bereikbaar
2020 - 2023 Spoedteststraat.nl 🤝 Is onderdeel van Blue Tests B.V. Utrecht Bunnik The 🇳🇱 Netherlands ©️ Copyright. 

envelopephone-handsetmenu

Reviews✔ 4.5 of 5

Spoedteststraat.nl

Reviews✔By Google.com

Ria Blokster 04/04/2021

Google
Goedbereikbaar en snel geholpen.

Paul Palmer 23/04/21

Google
Its ok.

Omri Raisman 12/02/22

Google
Suitable for passenger with a car.

M Lucena 21/01/22

Google
Vlakbij het vliegveld in Amsterdam en er was niemand toen ik de test ging doen om terug te keren naar Brazilië.

Marcel Suijkerbuijk 28/08/21

Google
Great service

I-za PH 01/05/21

Google
Response quickly and very accommodating.

Vasile tranca 06/05/21

Google
A pleasant experience...after all.

Mark Engler 18/11/21

Google
Unreal! Great service!

Olga Tsubiks 29/08/21

Google
Extremely helpful staff, friendly, professional, and with great hearts to lend a hand whenever they can. The fact that we need an urgent COVID test is a high stress and costly ordeal, but we are glad that we find this company!

Megan Veldhuis 19/09/21

Google
Outstanding service!!! We missed our appointment which meant our 12 year old daughter could not join her school camp. When the owner heard about this, he took it upon himself to organise transport for her to join her class mates (2.5 hours away) and on top of it all, refunded our money. They did not need to do this, it was our own fault that we missed the slot but Daniel treated us with such kindness and heart. Can't recommend highly enough!
Read more...
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram