Er is bar weer op komst in Nederland. Met gevoelstemperaturen van -20 en hevige sneeuwval lijkt het wel of we in Siberië zijn beland. Code Oranje gaat vanaf zondagnacht van kracht en het KNMI laat Nederland weten dat we op de meeste plekken tenminste 10 centimeter sneeuw kunnen verwachten.

Onze spoedteststraten in Bunnik en Schiphol blijven echter gewoon open. Daarvoor hebben we uiteraard alle voorzorgsmaatregelen getroffen! Met onze PCR-taxi halen we je op om bij onze spoedtestraat te komen testen. Ook bedrijven testen op locatie gaat gewoon door. Hieronder lees je wat je van ons kunt verwachten en hoe jij bij een van onze locaties een Corona snel test kunt doen.

Voorzorgsmaatregelen in de teststraat

Om onze teststraten veilig te houden hebben we sneeuwschuivers ingeschakeld. Zo kunnen mensen alsnog veilig bij de teststraat terecht om hun corona test te laten doen. Verder beschermen we onze tenten tegen de sneeuw door middel van heaters. Ook hebben we overal verwarming aangezet, extra strooizout gekocht compleet met strooiwagentje zodat we helemaal voorbereid zijn op deze sneeuwstorm.

Weersverwachting in Nederland

Code Oranje wordt afgekondigd vanaf zondagnacht 00.00 uur. Niet alleen worden er Siberische temperaturen verwacht, ook zal er een flinke laag sneeuw vallen. De sneeuwval in combinatie met heftige wind zorgt ervoor dat we extra voorzichtig moeten zijn wat betreft onze teststraat. Wij vinden echter dat het testen gewoon door moet gaan, en voor spoedgevallen bieden we een PCR-taxi aan zodat mensen alsnog naar de spoedteststraat kunnen komen.

Vervoer naar de spoedteststraat

We willen hoe dan ook onze spoedteststraat openhouden. Daarom hebben we een taxi geregeld die mensen die echt willen testen veilig naar de teststraat kunnen komen op gereduceerd tarief. Deze auto is helemaal sneeuw-proof en we zijn 100% voorbereid om te blijven testen. Boek onze PCR taxi als u vervoer nodig heeft om naar onze teststraat te komen.

Bedrijven testen op locatie

We komen dit weekend, weer of geen weer, ook gewoon bij u langs op locatie. Door bedrijven te testen op locatie zorgen we er samen voor dat u werk plek veilig blijft en werknemers getest kunnen worden als dat nodig is. Als u 8 of meer medewerkers wil laten testen dan komen wij gewoon bij u langs om de test af te nemen. Voor spoedgevallen zijn we zelfs 24/7 beschikbaar. Neem contact met ons op via 085 222 6002 voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Wij zijn voorbereid en we blijven testen

Onze straten zijn inmiddels helemaal voorbereid compleet met warmte kanonnen zodat jij veilig onze teststraat kunt inrijden in Bunnik of Schiphol. De reguliere openingstijden bij onze testraten zijn 7.00 – 19.00 op Schiphol en 08.00 – 20.00 in Bunnik. Wij staan op je te wachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *