PCR Test nodig? Binnen 30 minuten uw uitslag !🏃‍♀️ Meer info 

PCR Test & Antigeen Sneltest

Dezelfde dag
Uitslag

Privacy & policy

Inleiding

Spoedteststraat.nl wordt aangeboden door Blue Tests B.V. (hierna: SpoedTestStraat.nl), gevestigd aan Groeneweg 162U, 3981CP Bunnik en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 80685552.
SpoedTestStraat.nl is bereikbaar op bovenvermeld adres, alsook per e-mail [email protected]
Deze verklaring is bedoeld om u te informeren over het verwerken van uw persoonsgegevens in het kader van het afnemen van de Coronatest, het gebruik van de SpoedTestStraat.nl website (hierna: Website), en in verband met uw communicatie met ons. SpoedTestStraat.nl is in verband met deze verwerkingen de ‘verantwoordelijke’ in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS

Wij verwerken de volgende categorieën persoonsgegevens:
Volledige naam (Zoals op ID);
Straat en huisnummer;
Plaats;
Postcode;
Land/regio;
Telefoonnummer;
E-mailadres;
Heeft u klachten;
Nummer van identiteitsbewijs;
Geboortedatum;
Geslacht;
BSN / Burgerservicenummer;
Betalingsgegevens;
Kenteken;
Surfgedrag op de Website.
In voorkomend geval kunnen – indien bijvoorbeeld gebruik wordt gemaakt van de logistieke dienstverlening in het kader van de sneltest – ook de volgende categorieën persoonsgegevens worden verwerkt:
Het betreffende hotel of verblijfsplaats en de contactgegevens daarvan;
Vluchtnummers en identificerende aspecten daarvan (tijd, vluchtnummer, bestemming);
Doeleinden voor de verwerking van persoonsgegevens

Wij verwerken uw persoonsgegevens, zoals de categorieën van persoonsgegevens benoemd in artikel 2.1., om met een Spoedtest bij het Testlaboratorium te kunnen reserveren, de betaling van de spoedtest af te handelen en met u contact te houden (bijvoorbeeld naar aanleiding van de een testreservering en om de testuitslag te communiceren) en om onze afspraken over het gebruik van de Website te kunnen uitvoeren en handhaven.

De grondslag voor de verwerkingen onder 3.1 is het uitvoeren van de overeenkomst voor de Spoedtest.
Ook kunnen wij uw persoonsgegevens verwerken indien de verwerking noodzakelijk is om te voldoen aan een wettelijke verplichting die op de verwerkingsverantwoordelijke rust.
Tot slot kunnen wij uw persoonsgegevens verwerken indien de verwerking noodzakelijk is voor de behartiging van de gerechtvaardigde belangen van de verwerkingsverantwoordelijke of van een derde.

Cookies
Op de Website maken wij gebruik van technieken die informatie uit uw randapparatuur kan lezen of op uw randapparatuur kan opslaan (hierna: cookies).
Zo kunnen wij met behulp van cookies statistieken bijhouden over hoeveel bezoekers de Website krijgt, en welke pagina’s het meest worden bekeken. We gebruiken voor het bijhouden van statistieken een cookie van Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Hieronder valt bijvoorbeeld statistische informatie over de aantallen bezoekers, de meest bezochte pagina’s en de duur van het bezoek.
Verder kunnen wij dit gebruiksgedrag doorgeven aan advertentienetwerken. Dit gebruiksgedrag wordt door de advertentienetwerken gecombineerd met vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites krijgen waarop zij adverteren. Op basis hiervan wordt een interesseprofiel over u gemaakt, om u relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites, die zijn afgestemd op dit interesseprofiel.
U kunt via uw browser geplaatste cookies verwijderen en het accepteren van (bepaalde) nieuwe cookies uitzetten. De volgende hyperlinks bevatten meer informatie over hoe dit kan worden ingesteld in verschillende internetbrowsers: Chrome | Internet Explorer | Firefox | Safari.
bewaartermijnen

SpoedTestStraat.nl zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is voor de doeleinden vermeld in artikel 2 en in beginsel niet langer dan vijf dagen na het communiceren van de uitslag.
Uw persoonsgegevens mogen langer bewaard worden voor zover dit noodzakelijk is om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals fiscale bewaartermijnen.

Externe dienstverleners
SpoedTestStraat.nl maakt gebruik van externe dienstverleners voor het uitvoeren van de overeenkomst. De persoonsgegevens worden in het kader van de uitvoering dan ook gedeeld met deze externe dienstverleners, waaronder de GGD en het testlaboratorium World Health Laboratories.
SpoedTestStraat.nl maakt gebruik van externe dienstverleners voor het hosten van uw persoonsgegevens en voor het uitvoeren van de verwerkingen bedoeld onder artikel 2. Zij kunnen uw persoonsgegevens ontvangen en verwerken voor zover dat noodzakelijk is voor de uitvoering van hun taken in onze opdracht.
Indien u gebruik maakt van de logistieke dienstverlening in het kader van de spoedtest, kunnen voor taxiritten van/naar een hotel of verblijfslocatie, van/naar de testlocatie en/of van naar de luchthaven- of vervoersterminal kunnen de gegevenscategorieën benoemd onder art. 2.2. ook aan de uitvoerders van deze dienstverlening, Travel Electric te Amsterdam, worden verstrekt, om de dienstverlening mogelijk te maken.
uw rechten

U heeft het recht SpoedTestStraat.nl te verzoeken om inzage tot en correctie, verwijdering en afscherming van uw persoonsgegevens, of om bezwaar te maken tegen de verwerking. Daarnaast heeft u onder omstandigheden recht op dataportabiliteit. U heeft ook het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
U heeft het recht uw eventuele toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens te allen tijde in te trekken. Dit doet niet af aan de rechtmatigheid van de op toestemming gebaseerde verwerkingen die plaatsvonden vóór deze intrekking. Intrekking van uw toestemming kan ertoe leiden dat SpoedTestStraat.nl bepaalde diensten niet meer kan leveren.


Wijzigingen
Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. Wij publiceren de meest recente versie van deze verklaring op de Website.



Een PCR Test of Sneltest nodig?

Boek nu je test voor locatie Bunnik of Schiphol

Bedrijven waar wij voor testen

Bij Spoedteststraat.nl heb je na 15 minuten uitslag van je Antigeen Sneltest of Emergency PCR. Spoed PCR binnen 6 uur de uitslag en bij een gewone PCR binnen 12 uur de uitslag.
Betrokken 🩺 arts: J.M. Price-den Boer, BIG: 99045763601
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
De Reisapp
van Buitenlandse Zaken
Download 

Bedrijfsgegevens

Blue Tests B.V. 
Groeneweg 162 U 
3981CP  Utrecht Bunnik  

KvK: 80685552 
Btw: NL861762757B01
24/7 bereikbaar
2020 - 2021 Spoedteststraat.nl 🤝 Is onderdeel van Blue Tests B.V. Utrecht Bunnik The 🇳🇱 Netherlands ©️ Copyright. 

envelopephone-handsetmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram