PCR Test nodig? Binnen 30 minuten uw uitslag !🏃‍♀️ Meer info 

Covid-19

Reisadvies
Amerika

Bedrijven waar wij voor testen
Bedrijven waar wij voor testen

Amerika Inreisverbod Update

Op 20 september 2021 heeft Jeff Zients, Coördinator van het Witte Huis, aangekondigd dat Amerika haar grenzen weer voor Europa zal openen vanaf november. Dit zijn de voorwaarden om naar de VS te reizen:
Volledige Vaccinatie, en;
PCR test welke niet ouder is dan 72 uur.
Er is nog geen precieze datum in November aangekondigd. Zodra er aanvullende informatie bekend is lees je het hier.

COVID-19

Inreismaatregelen Amerika

Bekend van TV en media 
Hieronder lees je aan welke vereisten je moet voldoen om naar Amerika te kunnen reizen als Nederlander.
Er geldt een inreisverbod voor Nederlanders die in 14 dagen voor hun bezoek aan de Verenigde Staten in een Schengenland zijn geweest (of een ander land waarvoor de VS een inreisverbod heeft).
Amerikaanse staatburgers, mensen met een geldige verblijfsvergunning (green card holders) en in sommige gevallen directe familieleden, diplomaten en stafleden van internationale organisaties vallen onder de uitzondering van het Amerikaanse inreisverbod.
Ook voor studenten die bij een Amerikaanse universiteit gaan studeren is inreizen in sommige gevallen mogelijk. Check of jij onder een uitzondering valt bij het Amerikaanse consulaat in Nederland.

Reisadvies over Amerika

Sinds het begin van de pandemie in maart 2020 geldt een inreisverbod voor Nederlanders (en iedereen afkomstig uit een Schengenland) die naar Amerika willen reizen. Hoewel Europa het inreisverbod voor Amerikanen in juni 2021 heeft opgeheven, is het inreisverbod voor Nederlanders die naar Amerika willen reizen nog steeds van kracht. Lees hier alle details over het Amerikaanse inreisverbod, of jij naar Amerika mag reizen en reisadvies.

Antigeen SnelTest - PCR Test

Schiphol Amsterdam & Bunnik Utrecht

PCR Test Schiphol Amsterdam & Bunnik Utrecht

€149

Uitslag binnen 12 uur
Inclusief (uit)reisdocument in NL en ENG (geschikt voor reizen naar het buitenland)
Testduur gemiddeld 5 minuten
U kunt tijdens de test in de auto blijven zitten
Officiële test goedgekeurd door de Rijksoverheid en gebruikt door de GGD

Spoed PCR Test Schiphol Amsterdam & Bunnik Utrecht

€219

Uitlslag binnen 6 uur
Inclusief (uit)reisdocument in NL en ENG (geschikt voor reizen naar het buitenland)
Testduur gemiddeld 5 minuten
U kunt tijdens de test in de auto blijven zitten
Officiële test goedgekeurd door de Rijksoverheid en gebruikt door de GGD

Antigeen Sneltest Schiphol Amsterdam & Bunnik Utrecht

€89

Uitlslag binnen 30-60 min
Inclusief (uit)reisdocument in NL en ENG (geschikt voor reizen naar het buitenland)
Testduur gemiddeld 5 minuten
Nasaal - via de neus middel een lange wattenstaaf
Officiële test goedgekeurd door de Rijksoverheid en gebruikt door de GGD

Klanten reviews 

Algemene vragen over Amerika

Iedereen (dus ook volledig gevaccineerden) vanaf 2 jaar en ouder moet een negatieve PCR-testuitslag laten zien. Deze testuitslag mag niet ouder zijn dan 3 dagen (72 uur).
Op de negatieve COVID-19 PCR test moet jouw volledige naam en geboortedatum staan. Dit moet hetzelfde zijn als op je paspoort.
en PCR test bij Spoedteststraat voldoet aan de Amerikaanse vereisten. Je krijgt van ons een wereldwijd geaccepteerd reiscertificaat bij je uitslag.
Als je volledig gevaccineerd bent (minimaal 14 dagen na 2e vaccinatie), dan hoef je in Amerika niet in quarantaine. Wel moet jij je 3-5 dagen na aankomst laten testen.
Als je niet volledig gevaccineerd bent dan moet je bij aankomst in de Verenigde Staten 7 dagen in zelfisolatie.

Inreisverbod Amerika Corona

Februari 2020 – China inreisverbod
Op 2 februari 2020 ging in Amerika de eerste ‘travel ban’ van kracht. Dit inreisverbod was alleen geldig voor China. Europeanen konden in die tijd dus nog gewoon reizen naar Amerika. Dat was helaas ook een belangrijke reden dat het coronavirus zich zo snel kon verspreiden in Amerika. Europeanen, ook bijvoorbeeld afkomstig uit het zwaar door corona getroffen Italië, kwamen namelijk Amerika binnen. De grote coronavirus uitbarsting in New York is dan ook gelinkt aan reizigers afkomstig uit Europa.
Maart 2020 – Amerika op slot voor Europeanen
Op 13 maart 2020 implementeerde Trump een inreisverbod voor Europeanen. Op 16 maart 2020 werd het Verenigd Koninkrijk en Ierland toegevoegd aan het inreisverbod. In eerste instantie was Trump van plan om op 26 januari 2021 de travel ban op te heffen. De nieuwe VS-president Joe Biden stak daar alleen snel een stokje voor. Het Amerikaanse inreisverbod is dus al van kracht sinds 13 maart 2020. Nederlanders kunnen dus al bijna 1.5 jaar niet vrij naar Amerika reizen.

Algemene vragen over Amerika

Reizen naar Amerika en Corona
Het is niet mogelijk voor Europeanen om naar de Amerika te reizen. Ursula von der Leyen, President van de Europese Commissie, oefent sinds juli druk uit op Amerika om de grenzen te heropenen. Het Europese inreisverbod voor Amerikanen is namelijk al sinds juni opgeheven. Ursula von der Leyen pleit daarom ook voor wederkerigheid. Haar pleidooien hebben alleen nog niet mogen baten.

Het Witte Huis wil de grenzen van Amerika vooralsnog niet openen voor Schengenlanden. Er is ook geen datum genoemd wanneer zij reizen tussen Europa en de Verenigde Staten weer zullen toestaan. De reden hiervoor is de sterke stijging van de deltavariant. Het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zegt dat tussen 80% en 87% van de huidige Amerikaanse coronabesmettingen de deltavariant zijn. Dit percentage werd vastgesteld in de laatste twee weken van juli. Door de grote stijging van coronabesmettingen wil Amerika de grenzen nog niet heropenen.
Reisadvies Amerika
Nederlanders kunnen alleen naar Amerika reizen als ze onder een uitzonderingsgroep vallen. Daarvoor moet je bijvoorbeeld een Amerikaanse verblijfsvergunning hebben of een direct familielid hebben in de VS.

Het inreisverbod geldt alleen voor mensen die de afgelopen 14 dagen in een Schengenland zijn geweest. Je kunt dus als Nederlander wel naar de VS reizen als je eerst twee weken in een niet-Schengenland doorbrengt. Een populaire optie daarvoor is Mexico. Dit is momenteel de enige manier waarop Nederlanders naar Amerika kunnen reizen als je niet onder een uitzonderingsgroep valt.
Reizen van Amerika naar Nederland
Reizen van Amerika naar Nederland is mogelijk. Het Ministerie van Buitenlandse zaken geeft Amerika namelijk code geel. Nederlanders die bijvoorbeeld in Amerika wonen en werken kunnen dus naar Nederland reizen zonder problemen. Wel moeten zij een coronabewijs laten zien. Dat kan een volledige vaccinatie, herstelbewijs of negatieve COVID-19 test zijn. Ook wordt er sterk aangeraden om eenmaal in Nederland ook nog een zelftest te doen.

Op 18 juni 2021 werd het Europese inreisverbod voor Amerikanen opgeheven. De Europese Unie zette de Verenigde Staten toen weer op lijst van goedgekeurde landen. Daarmee kwam een inreisverbod van maar liefst 15 maanden tot een einde.

Deze stap gaf EU-landen toen het groene licht om beperkingen voor Amerikaanse reizigers op te heffen. Nederland heeft het inreisverbod voor Amerikanen officieel beëindigd op 24 juni 2021. Niet elk Europees land deed dit op dezelfde manier. Voor Amerikanen die naar Europa willen reizen gelden dus verschillende vereisten per land. Sommige EU-landen vereisen namelijk ook van volledige gevaccineerde Amerikanen een PCR test.
Mag ik naar Amerika reizen
Elk land mag haar eigen coronaregels hanteren. Sommige landen vereisen dat alle kinderen vanaf 10-12 jaar een negatieve coronatest moeten laten zien. Het kan ook zijn dat deze leeftijd jonger of ouder is. Wat in jouw geval geldt is volledig afhankelijk van het land waar je naartoe reist. Neemt contact op met je luchtvaartmaatschappij of bekijk deze informatie op de overheidssite van het land waar je naartoe reist.

Nederlanders mogen momenteel niet naar Amerika reizen. Alleen mensen met een verblijfsvergunning, mensen met directe familie in de VS of mensen met een visa om te gaan studeren zijn welkom. De gedetailleerde uitzonderingen op het inreisverbod kun je lezen op de site van het Ministerie van Buitenlandse zaken.

Amerikanen kunnen wel naar Europa reizen, maar Nederlanders kunnen momenteel niet Amerika. Het Witte Huis is vooralsnog niet van plan om het inreisverbod op te heffen. Het aantal deltavariant besmettingen stijgt in Amerika namelijk erg snel. Doordat Amerika aan het begin van de pandemie te laat op slot ging, zal het Witte Huis nu ongetwijfeld extra voorzichtig zijn met het heropenen van hun grenzen.

Een PCR Test of Sneltest nodig?

Boek nu je test voor locatie Bunnik of Schiphol

Bedrijven waar wij voor testen

Bij Spoedteststraat.nl heb je na 15 minuten uitslag van je Antigeen Sneltest of Emergency PCR. Spoed PCR binnen 6 uur de uitslag en bij een gewone PCR binnen 12 uur de uitslag.
Betrokken 🩺 arts: J.M. Price-den Boer, BIG: 99045763601
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
De Reisapp
van Buitenlandse Zaken
Download 

Bedrijfsgegevens

Blue Tests B.V. 
Groeneweg 162 U 
3981CP  Utrecht Bunnik  

KvK: 80685552 
Btw: NL861762757B01
24/7 bereikbaar
2020 - 2021 Spoedteststraat.nl 🤝 Is onderdeel van Blue Tests B.V. Utrecht Bunnik The 🇳🇱 Netherlands ©️ Copyright. 

envelopephone-handsetmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram