Wij zijn gewoon 🗣️ Open: PCR Test nodig? Binnen 30 minuten uw uitslag !🏃‍♀️ Meer info 

Covid-19

Reisadvies
Amerika

Bedrijven waar wij voor testen

Updates heropening Amerika
8 november

Het Witte Huis heeft nieuwe informatie bekendgemaakt over de vereisten waar reizigers aan moeten voldoen. Gevaccineerden zijn weer welkom in de VS vanaf 8 november, ongevaccineerden zijn dat alleen onder strikte voorwaarden. Dit zijn de updates en vereisten:
Niet meer geldig:
Gevaccineerden zijn verplicht om naast hun hun vaccinatiebewijs ook een negatief COVID-19 testbewijs te hebben. Deze mag niet ouder zijn dan 3 dagen.
Amerika update 3 december 2021
De regels voor gevacccineerden en niet-gevaccineerden worden dus gelijkgetrokken
Vanaf 6 december 2021 zijn alle reizigers (gevaccineerd of niet) verplicht om een negatieve COVID-19 test te laten zien die maximaal 1 dag voor vertrek is afgenomen.
Ongevaccineerden mogen onder strikte voorwaarden naar de VS reizen. Zij hebben een negatief testresultaat nodig van een COVID-19 test die maximaal 1 dag voor vertrek is afgenomen.
Vaccinatieplicht uitzonderingen: Mensen onder de 18 jaar of met een medische uitzondering hoeven niet aan de vaccinatieplicht te voldoen.
Deze verplichting geldt voor iedereen vanaf 2 jaar.
Je geldt alleen als volledig gevaccineerd als je minimaal 14 dagen geleden de tweede dosis hebt gekregen (of enkele dosis als je bijvoorbeeld het Janssen vaccin hebt)
Wat betreft de COVID-19 test, dit mag zowel een Antigeen Sneltest als een PCR test zijn. De Amerikaanse overheid maakt hierin geen onderscheid.
Bedrijven waar wij voor testen

Antigeen SnelTest - PCR Test

Schiphol Amsterdam & Bunnik Utrecht

PCR Test Schiphol Amsterdam & Bunnik Utrecht

 van€149

€119

Uitslag binnen 10 uur
Inclusief (uit)reisdocument in NL en ENG (geschikt voor reizen naar het buitenland)
Testduur gemiddeld 5 minuten
U kunt tijdens de test in de auto blijven zitten
Officiële test goedgekeurd door de Rijksoverheid en gebruikt door de GGD

Spoed PCR Test Schiphol Amsterdam & Bunnik Utrecht

 van€219

€179

Uitlslag binnen 4 uur
Inclusief (uit)reisdocument in NL en ENG (geschikt voor reizen naar het buitenland)
Testduur gemiddeld 5 minuten
U kunt tijdens de test in de auto blijven zitten
Officiële test goedgekeurd door de Rijksoverheid en gebruikt door de GGD

Antigeen Sneltest Schiphol Amsterdam & Bunnik Utrecht

€39

Uitlslag binnen 30-60 min
Inclusief (uit)reisdocument in NL en ENG (geschikt voor reizen naar het buitenland)
Testduur gemiddeld 5 minuten
Nasaal - via de neus middel een lange wattenstaaf
Officiële test goedgekeurd door de Rijksoverheid en gebruikt door de GGD

Klanten reviews 

Snelle goede service. Erg aangename ervaring, veel beter dan de gemiddelde test locatie.
Mike Bayati
Mike Bayati
2022-03-10
Had een spoed PCR test welke ik de avond voor mijn reis af liet nemen. De uitslag kwam binnen na 30 minuten. Met de spoed test zou zelfs vlak voor je vlucht nog de test gedaan kunnen worden. Het personeel op de locatie op Schiphol was erg vriendelijk. Een aanrader!
Kristiaan Suurland
Kristiaan Suurland
2022-02-08
I had a wonderful experience with Spoedteststraat to get my PCR test and supporting documents for a trip to Hong Kong. Their customer service is extremely helpful and responds fast. The staff at the Schiphol location is knowledgeable and very friendly. I got my test results in less than 30 minutes (I booked the emergency test). They even helped me print multiple copies of the documents I needed. The tests were approved for travel to Hong Kong, which currently has one of the strictest entry requirements in the world (make sure you also print the consulate letter and RIVM's list of approved covid-19 laboratories). Overall, I'd highly recommend them!
Manon Bertens
Manon Bertens
2022-01-16
Super service van Kishan. Snel geholpen en keurig netjes
Rick Beekhuis
Rick Beekhuis
2021-12-22
Perto do aeroporto de Amsterdam e não tinha ninguém quando fui fazer o teste para retornar ao Brasil.
M Lucena
M Lucena
2021-12-03

Niet meer geldig na 8 november

Reizen naar Amerika mogelijk vanaf 8 november

Reizen naar Amerika mogelijk vanaf 8 november

Vanaf 8 november 2021 opent de Verenigde Staten haar grenzen voor reizigers afkomstig uit Schengenlanden (waaronder Nederland), het Verenigd Koninkrijk, Ierland, China, India, Zuid-Afrika, Iran en Brazilië.
Voorwaarden
Volledige vaccinatie: Pfizer, Moderna, Janssen, en AstraZeneca zijn goedgekeurd.
Negatieve COVID-19 test: Antigeen Sneltest of PCR test van maximaal 3 dagen oud bij vertrek.
Bij aankomst in de Verenigde Staten is er geen quarantaine. Wel blijven normale toegangsvoorwaarden gelden, namelijk een ESTA welke je minimaal 72 uur voor vertrek moet aanvragen.
Terugreizen naar Nederland

Terugreizen naar Nederland

Amerika wordt aangemerkt als oranje. Om terug te reizen naar Nederland vanuit Amerika moet je een negatieve PCR test laten zien welke niet ouder is dan 48 uur of een Antigeen Sneltest die maximaal 24 uur oud is. Deze plicht geldt ook voor volledig gevaccineerden.
Reisadvies over Amerika

Reisadvies over Amerika

Sinds het begin van de pandemie in maart 2020 geldt een inreisverbod voor Nederlanders (en iedereen afkomstig uit een Schengenland) die naar Amerika willen reizen. Hoewel Europa het inreisverbod voor Amerikanen in juni 2021 heeft opgeheven, is het inreisverbod voor Nederlanders die naar Amerika willen reizen nog steeds van kracht. Lees hier alle details over het Amerikaanse inreisverbod, of jij naar Amerika mag reizen en reisadvies.
Gevaccineerden zijn verplicht
Gevaccineerden zijn verplicht om naast hun hun vaccinatiebewijs ook een negatief COVID-19 testbewijs te hebben. Deze mag niet ouder zijn dan 3 dagen.

Algemene vragen over Amerika

Iedereen (dus ook volledig gevaccineerden) vanaf 2 jaar en ouder moet een negatieve PCR-testuitslag laten zien. Deze testuitslag mag niet ouder zijn dan 3 dagen (72 uur).
Op de negatieve COVID-19 PCR test moet jouw volledige naam en geboortedatum staan. Dit moet hetzelfde zijn als op je paspoort.
en PCR test bij Spoedteststraat voldoet aan de Amerikaanse vereisten. Je krijgt van ons een wereldwijd geaccepteerd reiscertificaat bij je uitslag.
Als je volledig gevaccineerd bent (minimaal 14 dagen na 2e vaccinatie), dan hoef je in Amerika niet in quarantaine. Wel moet jij je 3-5 dagen na aankomst laten testen.
Als je niet volledig gevaccineerd bent dan moet je bij aankomst in de Verenigde Staten 7 dagen in zelfisolatie.

Inreisverbod Amerika Corona

Februari 2020 – China inreisverbod
Op 2 februari 2020 ging in Amerika de eerste ‘travel ban’ van kracht. Dit inreisverbod was alleen geldig voor China. Europeanen konden in die tijd dus nog gewoon reizen naar Amerika. Dat was helaas ook een belangrijke reden dat het coronavirus zich zo snel kon verspreiden in Amerika. Europeanen, ook bijvoorbeeld afkomstig uit het zwaar door corona getroffen Italië, kwamen namelijk Amerika binnen. De grote coronavirus uitbarsting in New York is dan ook gelinkt aan reizigers afkomstig uit Europa.
Maart 2020 – Amerika op slot voor Europeanen
Op 13 maart 2020 implementeerde Trump een inreisverbod voor Europeanen. Op 16 maart 2020 werd het Verenigd Koninkrijk en Ierland toegevoegd aan het inreisverbod. In eerste instantie was Trump van plan om op 26 januari 2021 de travel ban op te heffen. De nieuwe VS-president Joe Biden stak daar alleen snel een stokje voor. Het Amerikaanse inreisverbod is dus al van kracht sinds 13 maart 2020. Nederlanders kunnen dus al bijna 1.5 jaar niet vrij naar Amerika reizen.

Algemene vragen over Amerika

Reizen naar Amerika en Corona
Het is niet mogelijk voor Europeanen om naar de Amerika te reizen. Ursula von der Leyen, President van de Europese Commissie, oefent sinds juli druk uit op Amerika om de grenzen te heropenen. Het Europese inreisverbod voor Amerikanen is namelijk al sinds juni opgeheven. Ursula von der Leyen pleit daarom ook voor wederkerigheid. Haar pleidooien hebben alleen nog niet mogen baten.

Het Witte Huis wil de grenzen van Amerika vooralsnog niet openen voor Schengenlanden. Er is ook geen datum genoemd wanneer zij reizen tussen Europa en de Verenigde Staten weer zullen toestaan. De reden hiervoor is de sterke stijging van de deltavariant. Het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zegt dat tussen 80% en 87% van de huidige Amerikaanse coronabesmettingen de deltavariant zijn. Dit percentage werd vastgesteld in de laatste twee weken van juli. Door de grote stijging van coronabesmettingen wil Amerika de grenzen nog niet heropenen.
Reisadvies Amerika
Nederlanders kunnen alleen naar Amerika reizen als ze onder een uitzonderingsgroep vallen. Daarvoor moet je bijvoorbeeld een Amerikaanse verblijfsvergunning hebben of een direct familielid hebben in de VS.

Het inreisverbod geldt alleen voor mensen die de afgelopen 14 dagen in een Schengenland zijn geweest. Je kunt dus als Nederlander wel naar de VS reizen als je eerst twee weken in een niet-Schengenland doorbrengt. Een populaire optie daarvoor is Mexico. Dit is momenteel de enige manier waarop Nederlanders naar Amerika kunnen reizen als je niet onder een uitzonderingsgroep valt.
Reizen van Amerika naar Nederland
Reizen van Amerika naar Nederland is mogelijk. Het Ministerie van Buitenlandse zaken geeft Amerika namelijk code geel. Nederlanders die bijvoorbeeld in Amerika wonen en werken kunnen dus naar Nederland reizen zonder problemen. Wel moeten zij een coronabewijs laten zien. Dat kan een volledige vaccinatie, herstelbewijs of negatieve COVID-19 test zijn. Ook wordt er sterk aangeraden om eenmaal in Nederland ook nog een zelftest te doen.

Op 18 juni 2021 werd het Europese inreisverbod voor Amerikanen opgeheven. De Europese Unie zette de Verenigde Staten toen weer op lijst van goedgekeurde landen. Daarmee kwam een inreisverbod van maar liefst 15 maanden tot een einde.

Deze stap gaf EU-landen toen het groene licht om beperkingen voor Amerikaanse reizigers op te heffen. Nederland heeft het inreisverbod voor Amerikanen officieel beëindigd op 24 juni 2021. Niet elk Europees land deed dit op dezelfde manier. Voor Amerikanen die naar Europa willen reizen gelden dus verschillende vereisten per land. Sommige EU-landen vereisen namelijk ook van volledige gevaccineerde Amerikanen een PCR test.
Mag ik naar Amerika reizen
Elk land mag haar eigen coronaregels hanteren. Sommige landen vereisen dat alle kinderen vanaf 10-12 jaar een negatieve coronatest moeten laten zien. Het kan ook zijn dat deze leeftijd jonger of ouder is. Wat in jouw geval geldt is volledig afhankelijk van het land waar je naartoe reist. Neemt contact op met je luchtvaartmaatschappij of bekijk deze informatie op de overheidssite van het land waar je naartoe reist.

Nederlanders mogen momenteel niet naar Amerika reizen. Alleen mensen met een verblijfsvergunning, mensen met directe familie in de VS of mensen met een visa om te gaan studeren zijn welkom. De gedetailleerde uitzonderingen op het inreisverbod kun je lezen op de site van het Ministerie van Buitenlandse zaken.

Amerikanen kunnen wel naar Europa reizen, maar Nederlanders kunnen momenteel niet Amerika. Het Witte Huis is vooralsnog niet van plan om het inreisverbod op te heffen. Het aantal deltavariant besmettingen stijgt in Amerika namelijk erg snel. Doordat Amerika aan het begin van de pandemie te laat op slot ging, zal het Witte Huis nu ongetwijfeld extra voorzichtig zijn met het heropenen van hun grenzen.

Een PCR Test of Sneltest nodig?

Boek nu je test voor locatie Bunnik of Schiphol

Bedrijven waar wij voor testen

Bij Spoedteststraat.nl heb je na 15 minuten uitslag van je Antigeen Sneltest of Emergency PCR. Spoed PCR binnen 4 uur de uitslag en bij een gewone PCR binnen 10 uur de uitslag.
Betrokken 🩺 arts: J.M. Price-den Boer, BIG: 99045763601.

RIVM Gevalideerd & Medical
Medical 🔬 Laboratories ISO 15189 Conform
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
De Reisapp
van Buitenlandse Zaken
Download 

Bedrijfsgegevens

Blue Tests B.V.
KvK: 80685552 
Btw: NL861762757B01
7 dagen per week bereikbaar
2020 - 2023 Spoedteststraat.nl 🤝 Is onderdeel van Blue Tests B.V. Utrecht Bunnik The 🇳🇱 Netherlands ©️ Copyright. 

envelopephone-handsetmenuchevron-down

Reviews✔ 4.5 of 5

Spoedteststraat.nl

Reviews✔By Google.com

Ria Blokster 04/04/2021

Google
Goedbereikbaar en snel geholpen.

Paul Palmer 23/04/21

Google
Its ok.

Omri Raisman 12/02/22

Google
Suitable for passenger with a car.

M Lucena 21/01/22

Google
Vlakbij het vliegveld in Amsterdam en er was niemand toen ik de test ging doen om terug te keren naar Brazilië.

Marcel Suijkerbuijk 28/08/21

Google
Great service

I-za PH 01/05/21

Google
Response quickly and very accommodating.

Vasile tranca 06/05/21

Google
A pleasant experience...after all.

Mark Engler 18/11/21

Google
Unreal! Great service!

Olga Tsubiks 29/08/21

Google
Extremely helpful staff, friendly, professional, and with great hearts to lend a hand whenever they can. The fact that we need an urgent COVID test is a high stress and costly ordeal, but we are glad that we find this company!

Megan Veldhuis 19/09/21

Google
Outstanding service!!! We missed our appointment which meant our 12 year old daughter could not join her school camp. When the owner heard about this, he took it upon himself to organise transport for her to join her class mates (2.5 hours away) and on top of it all, refunded our money. They did not need to do this, it was our own fault that we missed the slot but Daniel treated us with such kindness and heart. Can't recommend highly enough!
Read more...
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram