PCR Test nodig? Binnen 30 minuten uw uitslag !🏃‍♀️ Meer info 

PCR Test & Sneltest

Spoedteststraat Neemt Verantwoordelijkheid

Het aantal bedrijven waar je een coronatest kan laten doen is het afgelopen jaar geëxplodeerd. Vorig jaar waren er slechts 4 bedrijven, nu zijn dat er maar liefst 343 volgens cijfers van de Kamer van Koophandel. Helaas heeft de run op coronatesten ook gezorgd voor veel wanpraktijken bij coronatest bedrijven. Het gaat ons bij Spoedteststraat dan ook aan het hart dat bedrijven geen verantwoordelijkheid nemen. Klanten staan in lange rijen binnen te wachten en ook wordt er niet zorgvuldig met testen en uitslagen omgegaan.

Hieronder vertellen we je alles over Spoedteststraat, onze waarden, hoe wij testen op corona, uitslagen, onze zorgvuldigheid en op welke manieren wij voor onze klanten zorgen.

Veiligheid staat voorop

Testen op corona is een belangrijk hulpmiddel om Nederland coronavrij te krijgen. Daarom is het cruciaal dat het testen op een veilige wijze gebeurt. Als je bij ons een coronatest afneemt dan hoef je niet in een lange rij binnen te wachten. Integendeel, wij komen de test bij je afnemen terwijl jij in je eigen auto blijft zitten. Geen lange wachtrijen en onnodig risico dus. Wij nemen onze tijdsloten en reserveringen zeer serieus. Je kunt er dus 100% op vertrouwen dat jij op het gereserveerde tijdstip je coronatest kan laten afnemen.
Bekend van TV en Media 

COVID-19

Testen worden zorgvuldig afgenomen

Bij Spoedteststraat werken alleen professionals. Onze zorgmedewerkers hebben niet alleen verstand van zaken, zij zijn ook geduldig en nemen hun verantwoordelijkheid. Het testen op corona met de neusswab kan soms best onprettig aanvoelen. Al onze medewerkers zijn getraind om de test zo veilig, snel en pijnloos af te nemen. Wij zullen daarbij ook altijd onze tijd nemen voor mensen die het spannend vinden. Mocht het even niet lukken om de test af te nemen vanuit de auto, dan hebben wij ook gewoon een stoel voor je klaar staan. Wij zullen je altijd op je gemak stellen en de tijd nemen die je nodig hebt.

FAQ

Veelgestelde vragen over Spoedtestraat veiligheid 

Dit is hoe testen werkt bij Spoedteststraat
Bij Spoedteststraat kun je een coronatest laten afnemen door online je afspraak in te plannen. Kies de locatie, tijdstip en de soort coronatest. Bij elke coronatest die wij aanbieden kun je precies zien hoelang het duurt voordat je uitslag krijgt. Op het geplande tijdstip kom je met de auto langsrijden in de teststraat. Je wacht je beurt veilig af in je eigen auto. Dan komt een van onze werknemers naar je toe om de test af te nemen. De neusswab wordt vervolgens veilig opgeborgen. Nu kun jij weer rustig naar huis rijden. Het testresultaat volgt per email op het afgesproken tijdstip. Veilig, snel en goed georganiseerd. Heb je nog andere vragen? Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar. Neem contact op via WhatsApp, livechat of telefoon. Wij staan je graag te woord.
Geduld met kinderen
Voor veel internationale reizen moeten ook kinderen een negatieve PCR test uitslag hebben. De leeftijdsgrens is anders in elk land. Zeker voor jonge kinderen kan het erg spannend zijn om de test te laten afnemen. Wij zijn dan ook geduldig en nemen onze tijd om dit voor iedereen op een prettige wijze te laten verlopen.
Op tijd je uitslag krijgen
Wij weten dat het essentieel is om je testuitslag op tijd te ontvangen. Of je nou een  gangbare PCR test, Spoed PCR test of Antigeen Sneltest komt afnemen: wij houden ons altijd aan de tijd. Op de productpagina’s van de coronatesten kun je precies lezen hoelang het duurt voordat je uitslag krijgt. Je kunt er dus op vertrouwen dat jij de testuitslag van je coronatest op de afgesproken tijd krijgt!

Gebruik je de testuitslag om op reis te gaan? Check dan wel hoe oud de coronatest maximaal mag zijn bij aankomst in het land van bestemming.

Natuurlijk gaat er ook bij ons weleens wat mis. Wij zullen echter altijd verantwoordelijkheid nemen en zorgen dat jij op tijd je uitslag krijgt. Wij begrijpen namelijk als geen ander hoe belangrijk het is dat je op tijd uitslag krijgt. Zonder negatieve testuitslag van een coronatest mag je namelijk niet op reis.

De meestvoorkomende symptomen:
koorts
droge hoest
vermoeidheid
Minder vaak voorkomende symptomen:
pijn in het lichaam
keelpijn
diarree
bindvliesontsteking
hoofdpijn
aangetast smaak- of reukvermogen
huiduitslag of verkleuring van de vingers of tenen
Ernstige symptomen:
kortademigheid of ademhalingsproblemen
pijn of druk op de borst
aangetast spraak- of bewegingsvermogen
Laat u testen en blijf goed in de gaten houden of u geen symptomen krijgt die bekend zijn met het Corona Virus
Klant staat centraal
Commerciële coronatesten zijn niet goedkoop en we zullen dan ook altijd eerlijk zijn over de soort test die je nodig hebt. Als je een Antigeen Sneltest nodig hebt, dan zullen we je niet de duurdere Spoed PCR test aansmeren. Bij ons staat eerlijkheid voorop. Alle testen worden zorgvuldig afgenomen en je zult het resultaat op de afgesproken tijd ontvangen. Geen excuses, gewoon netjes georganiseerd.

Nog even op een rijtje wat je van Spoedteststraat mag verwachten:
Altijd op tijd uitslag.
Geduld en zorgvuldigheid met het testen.
Goed bereikbaar via WhatsApp of chat.
Eerlijk advies over de coronatest de je nodig hebt.
Wij nemen altijd onze verantwoordelijkheid als er een foutje wordt gemaakt.
Wij hopen je op deze manier goed geïnformeerd te hebben. Voor vragen staan wij altijd klaar en wij kijken er naar uit om jou van dienst te zijn.

Samen houden we Nederland open. Kom je veilig en betrouwbaar laten testen bij Spoedteststraat.

Een PCR Test of Sneltest nodig?

Boek nu je test voor locatie Bunnik of Schiphol

Bedrijven waar wij voor testen

Bij Spoedteststraat.nl heb je na 15 minuten uitslag van je Antigeen Sneltest of Emergency PCR. Spoed PCR binnen 6 uur de uitslag en bij een gewone PCR binnen 12 uur de uitslag.
Betrokken 🩺 arts: J.M. Price-den Boer, BIG: 99045763601
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
De Reisapp
van Buitenlandse Zaken
Download 

Bedrijfsgegevens

Blue Tests B.V. 
Groeneweg 162 U 
3981CP  Utrecht Bunnik  

KvK: 80685552 
Btw: NL861762757B01
24/7 bereikbaar
2020 - 2021 Spoedteststraat.nl 🤝 Is onderdeel van Blue Tests B.V. Utrecht Bunnik The 🇳🇱 Netherlands ©️ Copyright. 

envelopephone-handsetmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram