Wij zijn gewoon 🗣️ Open: PCR Test nodig? Binnen 30 minuten uw uitslag !🏃‍♀️ Meer info 

Corona

Testlocaties

Testlocaties Corona

Het is belangrijk om je snel te laten testen op het corona virus als je mogelijk bent besmet. Je wil daarom ook graag bij een testlocatie dichtbij huis kunnen testen. Bij Spoedteststraat.nl kun je terecht in Bunnik of Schiphol. Hieronder lees je meer over de corona testlocaties, hoe het afnemen van een coronatest werkt en andere belangrijke informatie.

Amsterdam

Locatie Schiphol
Maak Afspraak

Utrecht

Locatie Bunnik
Maak Afspraak

Brabant

Locatie Eindhoven
Maak Afspraak

Den Haag

Locatie Den-Haag
Maak Afspraak

FAQ

Algemene vragen over testen op locaties

Kwaliteit & Betrouwbaarheid ?
Niet alle Antigeen sneltesten zijn even betrouwbaar, vandaar dat voor internationale reizen vaak om een PCR test wordt gevraagd. Wij gebruiken dezelfde sneltesten als de GGD, er is dus wel degelijk verschil in kwaliteit.

Overigens kun je ook bij het RIVM meer lezen over welke sneltesten betrouwbaar zijn. Naast de PCR test en de Antigeentest heb je ook nog een Antilichaam test, deze test kun je doen als je wilt weten of je in het verleden besmet bent geweest met het coronavirus. Een meer gedetailleerde uitleg over de verschillende testen lees je in ons artikel
drie Covid-19 testen op een rij.
Testen op het Coronavirus?
Voor het testen bij een van onze locaties staat veiligheid voorop. Je hoeft bij ons dan ook niet in een lange rij te wachten. Bij ons rijd je simpelweg met de auto door Spoedteststraat, en neem je de test af terwijl je in de auto zit. Doordat je zelf niet uit de auto hoeft te komen beperk je contact met anderen. Bovendien ben je binnen maximaal 10 minuten klaar. Je kunt een coronatest bij ons komen afnemen voordat je op reis gaat of misschien wil je extra voorzichtig zijn rondom familie. Je kunt onze COVID-19 test zowel preventief afnemen als wanneer je klachten hebt.
Werk zoveel mogelijk thuis. Waarborg de 1,5m afstand en was regelmatig je handen. Nies en hoest in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
De meestvoorkomende symptomen:
koorts
droge hoest
vermoeidheid
Minder vaak voorkomende symptomen:
pijn in het lichaam
keelpijn
diarree
bindvliesontsteking
hoofdpijn
aangetast smaak- of reukvermogen
huiduitslag of verkleuring van de vingers of tenen
Ernstige symptomen:
kortademigheid of ademhalingsproblemen
pijn of druk op de borst
aangetast spraak- of bewegingsvermogen
Type coronatests uitgelegd?
Bij onze testlocaties kun je 3 soorten coronatesten laten doen. Namelijk een
PCR test, een Antigeen test of een Antilichaam test. Met een PCR test wordt op moleculair niveau gecheckt op de aanwezigheid van het SARS-CoV-2 virus. Er wordt een monster genomen via je neus en/of mond, welke vervolgens naar het laboratorium wordt gestuurd. Voor veel internationale reizen moet je een negatieve PCR test kunnen overleggen.

Echter heb je ook de Antigeen corona test. Met deze sneltest kun je binnen 15 minuten zien of je positief bent getest voor het coronavirus. Er wordt dan namelijk gecheckt op de aanwezigheid van stukjes eiwit die onderdeel uitmaken van het SARS-CoV-2 virus. Onze Schiphol locatie van Spoedteststraat is daarom bij uitstek geschikt voor reizigers die voor vertrek een sneltest willen doen.
Met de auto naar de testlocatie?
Je kunt met je eigen auto naar een van onze testlocaties komen om je coronatest af te nemen. Parkeren is niet nodig, want we nemen de test af terwijl jij in de auto blijft zitten. Als je niet in de gelegenheid bent om met eigen vervoer te komen, dan kun je bij ons een speciale PCR-taxi bestellen. Wij zijn dit initiatief gestart met Travel Electric. Je wordt dan netjes thuis opgehaald en naar de testlocatie gebracht. De taxi blijft zonder extra kosten op je wachten tot de test is afgenomen. Vervolgens word je ook weer netjes naar huis gebracht. Mocht je hier verder nog vragen over hebben, bel dan naar 085 019 4092.
Wanneer het niet noodzakelijk is blijf dan zoveel mogelijk thuis. Door een eigen bubbel te creëren is het risico van het krijgen en verspreiden van het virus een heel stuk minder.
Houd je aan alle voorschriften zoals de GGD en RIVM hebben voorgeschreven. Ervaar je toch symptomen? Onderneem dan direct actie.

Op corona laten testen bij Spoedteststraat

Je laten testen bij een testlocatie van Spoedteststraat werkt als volgt. Bekijk de test die je wil afnemen, bijvoorbeeld de PCR spoedtest, en vervolgens klik je op ‘reserveer nu’. Al onze testen zijn goedgekeurd door de GGD, je zit dus sowieso goed.
1. Om een afspraak te maken
bij een van onze testlocaties kun je maximaal 1 tijdsblok reserveren. Mocht je dus met de hele familie tegelijkertijd willen komen testen, dan moet je voor iedere test een aparte reservering maken.
2. Kies de gewenste testlocatie
de datum en het tijdstip dat je de test wil komen nemen. Je bevestigd op deze pagina nogmaals de soort test die je wil afnemen. Als je klaar bent krijg je van ons per email een afspraakbevestiging. Vergeet niet je identiteitsbewijs mee te nemen.
3.Rijd met je auto naar de teststraat
op het geplande tijdstip. Een van onze professionele medewerkers neemt vervolgens de test af. Dit wordt gedaan via de neus met een wattenstaafje terwijl jij in de auto blijft zitten.
Mocht het even niet lukken, dan kun je natuurlijk gewoon de auto bij ons parkeren. We hebben namelijk ook binnen een stoel klaarstaan om de test te kunnen afnemen. Afhankelijk van de soort test die je gekozen hebt, krijg je zo snel mogelijk uitslag via email.

COVID-19

Over het Corona Virus

Bekend van TV & Media 

Op een andere manier naar de testlocatie

De Spoedteststraat is natuurlijk bij uitstek geschikt om langs te komen rijden in je auto. Dat betekent echter niet dat je niet welkom bent met de fiets! Je mag je fiets neerzetten bij de Spoedteststraat waarna wij de coronatest bij je afnemen. Onze testlocatie in Bunnik is gemakkelijk bereikbaar met de trein.

Wachten op de uitslag

Als je een PCR test hebt afgenomen krijg je de volgende dag uitslag via email. Het afgenomen monster moet namelijk naar het laboratorium gestuurd worden. Met een Spoed PCR test krijg je de uitslag dezelfde dag. De uitslag van een Antigeen sneltest komt een stuk sneller, die krijg je namelijk binnen een uur toegestuurd naar je email. Je kunt gewoon thuis wachten op de uitslag van je coronatest. Zorg er wel voor dat je voorzorgsmaatregelen neemt zoals 1.5 meter afstand houden, een mondkapje dragen en vaak je handen wassen.

FAQ

Veelgestelde vragen over Spoedteststraat.nl

Wat zijn de openingstijden van de teststraat?
Onze spoedteststraat locaties in zowel Bunnik als Schiphol zijn 7 dagen per week geopend vanaf 07.00 ’s ochtends tot 20.00 ’s avonds. Als je een coronatest gaat reserveren dan kun je zelf gemakkelijk het tijdstip aangeven wanneer je wil laten testen.
Welke regels gelden op Schiphol omtrent corona?
Vanaf 1 december 2020 is iedereen vanaf 13 jaar verplicht om op Schiphol een mondkapje te dragen. Zorg er dus voor dat jij en iedereen in je familie een mondkapje heeft om binnen in Schiphol te dragen. Je draagt je mondkapje als je de hal binnenkomt, bij het inchecken, de douane, security check en ook als je het vliegtuig ingaat. Overigens staan deze instructies in Schiphol ook overal aangegeven. Het is wel toegestaan om even wat te eten of drinken, maar verder moet je het mondkapje ten aller tijde ophouden. Verder geldt er in Schiphol ook een social distancing regel van 1.5 meter. Hier word je aan herinnerd door middel van stickers op de grond en posters. Doe je best om genoeg afstand te houden van andere mensen en was je handen regelmatig.
Wat zijn de kosten om me te laten testen?
Afhankelijk van welke COVID-19 test je wil afnemen ligt de prijs tussen de €119 en €219. De Antigeen snel test is €89 en een PCR test kun je laten doen vanaf €149 of met spoed voor €219.
Waar op schiphol zitten jullie precies?
De Schiphol testlocatie van Spoedteststraat bevindt zich op de Tupolevlaan 1. Dit is vlak gelegen bij de vertrekhal van Schiphol en ligt naast verschillende bedrijven zoals het Radisson Blu hotel en KLM-information services. De autorit van onze testlocatie naar de ingang van de luchthaven is ongeveer 10 minuten met de auto.
Houden jullie rekening met mijn vlucht?
Voor zover wij in staat zijn om rekening te houden met jouw vlucht doen we dat zeker. Wees je er echter van bewust dat in elk land momenteel verschillende coronaregels gelden. Check dus altijd hoelang voor vertrek de coronatest afgenomen moet zijn en welke coronatest je precies nodig hebt. Voor de meeste landen is momenteel een PCR test verplicht. Als je bij de Spoedteststraat een Spoed COVID-19 PCR test afneemt en je doet dat voor 11.00 ’s ochtends, dan krijg je ’s middags om 17.30 uitslag. Bij de niet-spoed versie van de PCR test krijg je de uitslag de volgende dag. Als je bij ons een PCR test laat afnemen, sturen we je het resultaat per email. Ook krijg je er een wereldwijd geaccepteerd reiscertificaat bij.
Hoe weet ik welke test ik moet doen voor mijn reis?
Regelgeving omtrent corona verandert snel. Check dus altijd de overheidssite van het land waar je naartoe gaat vliegen. Ook kan het verstandig te zijn om de ambassade te bellen van het land waar je naar toe reist. In de meeste gevallen heb je een negatieve PCR test nodig dat niet langer dan 72 uur voor vertrek is afgenomen. Daarbij moet je in sommige gevallen ook nog een Antigeen sneltest laten doen. Wij adviseren dus om het actuele nieuws te blijven volgen, eventueel met je airline te bellen en anders de ambassade bellen met informatie over de coronaregels in het land van aankomst.
Krijg ik de uitslag op tijd voor mijn reis?
Absoluut. Zolang je de coronatest maar ruim op tijd afneemt voor je vertrek! Het snelste dat de Spoed PCR test gedaan kan worden is binnen een dag. Als je de test ‘s ochtends laat afnemen voor 11.00, dan krijg je resultaat om 17.30 die middag. Bij een Antigeen sneltest krijg je veel sneller uitslag, namelijk binnen 15 minuten tot een uur. Echter is het momenteel voor veel internationale reizen verplicht om een negatieve PCR test te kunnen laten zien. Een Antigeen sneltest is daarom niet genoeg. Veel landen hanteren momenteel de regel dat je bij vertrek van je bestemming een negatieve PCR test moet kunnen laten zien die niet langer dan 72 uur oud is. Check hoelaat je vlucht vertrekt, de coronatest vereisten van het land waar je naartoe reist en maak vervolgens bij ons een afspraak om je te komen laten testen. Wij sturen je dan het testresultaat en je reiscertificaat toe per email.
Hoe lang is de test geldig?
De meeste landen hanteren momenteel de regel dat een negatief testresultaat 3 dagen (72 uur) voor vertrek moet zijn afgenomen om geldig te zijn. Daarbij is soms een aanvullende Antigeen sneltest nodig. Als je een PCR test hebt afgenomen langer dan 3 dagen voor je vertrek dan is deze niet meer geldig. Houd er rekening mee dat elk land zijn eigen regels mag maken omtrent corona. Je moet er als reiziger dus altijd voor zorgen dat je op de hoogte bent van het meest actuele regelgeving in het land waar je naartoe reist.
Kan ik reizen met de test en wordt de test overal geaccepteerd?
Welke COVID-19 test verplicht is afhankelijk van het land waar je naartoe reist. In de meeste landen is het momenteel verplicht om een negatieve uitslag van een PCR test te kunnen overleggen. Onze PCR testen worden wereldwijd geaccepteerd. Als je deze test bij ons laat afnemen, dan krijg je naast je testresultaat ook een reiscertificaat mee. Deze sturen we je toe per email na het afnemen van de test. Op dit certificaat staat een unieke code welke door geautoriseerd personeel in het land van aankomst gecheckt kan worden op echtheid.
Wat is het verschil tussen de PCR test en de Antigeen sneltest?
Bij een PCR test wordt in het laboratorium gecheckt op de aanwezigheid van het COVID-19 virus in het afgenomen neusslijm monster. Hoewel een Antigeen sneltest op dezelfde wijze wordt afgenomen, namelijk via een lange wattenstaaf in de neus, wordt bij deze test niet op moleculair niveau gecheckt maar op antigenen. Dit zijn stukjes eiwit van het virus die snel aangetoond kunnen worden. Je kan de uitslag van een Antigeen sneltest dan ook binnen 15 minuten krijgen. Echter is een Antigeen sneltest minder accuraat dan een PCR test. Het is ook om die reden dat de meeste landen een negatieve PCR test vereisen van rezigers. Soms wordt ook nog om een aanvullende negatieve Antigeen sneltest gevraagd.
Kan ik met beide testen reizen?
Dat ligt aan het land waar je naar toe reist, maar in de meeste gevallen heb je echt een negatief testresultaat nodig van een PCR test. Wellicht zul je soms de term ‘NAAT’ test tegenkomen. Dit verwijst naar de overkoepelende term voor testen waarmee op moleculair niveau gecheckt wordt op aanwezigheid van het coronavirus. De PCR test is er daar dus een van. Sommige landen vereisen momenteel zowel een negatief testresultaat van een PCR test (niet langer dan 72 uur oud bij vertrek) en een negatieve Antigeen sneltest die bijvoorbeeld maximaal 5 uur voor vertrek is afgenomen. Nogmaals drukken we je op het hart om de meest actuele regelgeving te checken van het land waar je naartoe reist.
Welke test heb ik nodig om naar Nederland te kunnen reizen?
Elke reiziger die ouder is dan 13 jaar en afkomstig uit een ‘hoog-risico’ gebied moet momenteel een negatieve NAAT (PCR) test kunnen laten zien die maximaal 24 uur oud is. Als het je niet lukt om een test af te nemen die maximaal 24 uur oud is als je aan boord gaat, dan moet je naast een NAAT (PCR) test die maximaal 72 uur oud is ook een negatieve sneltest kunnen laten zien die maximaal 24 uur oud is. Op de site van de Rijksoverheid lees je welke landen als hoog risico zijn aangemerkt en wat de actuele regels zijn omtrent coronatesten.
Dat ligt aan het land waar je naar toe reist, maar in de meeste gevallen heb je echt een negatief testresultaat nodig van een PCR test. Wellicht zul je soms de term ‘NAAT’ test tegenkomen. Dit verwijst naar de overkoepelende term voor testen waarmee op moleculair niveau gecheckt wordt op aanwezigheid van het coronavirus. De PCR test is er daar dus een van. Sommige landen vereisen momenteel zowel een negatief testresultaat van een PCR test (niet langer dan 72 uur oud bij vertrek) en een negatieve Antigeen sneltest die bijvoorbeeld maximaal 5 uur voor vertrek is afgenomen. Nogmaals drukken we je op het hart om de meest actuele regelgeving te checken van het land waar je naartoe reist.
Hoe lang van tevoren moet ik een test doen?
Hoelang je van tevoren een coronatest moet laten doen hangt af van het land waar je naartoe reist. In Nederland zijn de regels anders dan bijvoorbeeld in Spanje, Portugal of de Verenigde Staten. Check de regels van het land waar je naartoe reist en de actuele regelgeving in Nederland. Vanaf 16 maart 2021 heb je als reiziger naar Nederland niet meer de dubbele testplicht. Als je een negatief testresultaat kan laten zien van een PCR test die niet ouder is dan 24 uur, dan is een aanvullende Antigeen sneltest niet nodig.

FAQ

Veelgestelde vragen over Corona

Wat is COVID-19?
COVID-19 is de ziekte die wordt veroorzaakt door het coronavirus  SARS-CoV-2. De ziekte kan luchtwegklachten en koorts veroorzaken en in ernstige gevallenademhalingsproblemen. Het virus wordt verspreid door hoesten en niezen. Via druppeltjes komt het zo in de lucht. Als andere mensen die druppeltjes inademen, of bijvoorbeeld via de handen in de mond, neus of ogen krijgen, kunnen zij besmet raken met het virus.
Hoe verspreid het Coronavirus?
Je kunt ziek worden als je besmet raakt met SARS severe acute respiratory syndrome  severe acute respiratory syndrome -CoV coronavirus  coronavirus -2, het virus dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt. Je lichaam verdedigt zich op verschillende manieren tegen het virus. Het bekendst is je huid. Die vormt als het ware een muur om je lichaam die voor veel ziekteverwekkers ondoordringbaar is. Daarnaast zijn er tal van andere verdedigingslinies waar een ziekteverwekker langs moet komen voordat je ziek kunt worden, zoals het immuunsysteem – vaak afweer genoemd. Eén virusdeeltje is dan ook zelden genoeg om ziek van te worden. Je moet (meestal) in contact komen met een grote hoeveelheid virusdeeltjes voordat je ziek wordt.  Meer info
Hoe voorkom je Corona?
Werk zoveel mogelijk thuis. Waarborg de 1,5m afstand en was regelmatig je handen. Nies en hoest in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
Wat zijn de Symptomen
De meestvoorkomende symptomen:
koorts
droge hoest
vermoeidheid
Minder vaak voorkomende symptomen:
pijn in het lichaam
keelpijn
diarree
bindvliesontsteking
hoofdpijn
aangetast smaak- of reukvermogen
huiduitslag of verkleuring van de vingers of tenen
Ernstige symptomen:
kortademigheid of ademhalingsproblemen
pijn of druk op de borst
aangetast spraak- of bewegingsvermogen
Hoe bescherm je jezelf tegen Corona?
1. Werk zoveel mogelijk thuis
2. Houd 1,5 meter afstand
3. Was vaker je handen
4. Nies en hoest in je elleboog
5. Gebruik papieren zakdoekjes
Hoe bereid jij je voor op Corona?
Door gezond en gevarieerd te eten, de juiste vitamines binnen te krijgen en het eventueel gebruiken van supplementen is het mogelijk om jezelf wat meer te beschermen tegen het Corona Virus.
Hoe vermijd ik het krijgen van Corona?
Wanneer het niet noodzakelijk is blijf dan zoveel mogelijk thuis. Door een eigen bubbel te creëren is het risico van het krijgen en verspreiden van het virus een heel stuk minder.
Aan welke regels moet ik me houden?
Houd je aan alle voorschriften zoals de GGD en RIVM hebben voorgeschreven. Ervaar je toch symptomen? Onderneem dan direct actie.

Een PCR Test of Sneltest nodig?

Boek nu je test voor locatie Bunnik of Schiphol

Bedrijven waar wij voor testen

Bij Spoedteststraat.nl heb je na 15 minuten uitslag van je Antigeen Sneltest of Emergency PCR. Spoed PCR binnen 4 uur de uitslag en bij een gewone PCR binnen 10 uur de uitslag.
Betrokken 🩺 arts: J.M. Price-den Boer, BIG: 99045763601.

RIVM Gevalideerd & Medical
Medical 🔬 Laboratories ISO 15189 Conform
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
De Reisapp
van Buitenlandse Zaken
Download 

Bedrijfsgegevens

Blue Tests B.V.
KvK: 80685552 
Btw: NL861762757B01
7 dagen per week bereikbaar
2020 - 2023 Spoedteststraat.nl 🤝 Is onderdeel van Blue Tests B.V. Utrecht Bunnik The 🇳🇱 Netherlands ©️ Copyright. 

envelopephone-handsetmenu

Reviews✔ 4.5 of 5

Spoedteststraat.nl

Reviews✔By Google.com

Ria Blokster 04/04/2021

Google
Goedbereikbaar en snel geholpen.

Paul Palmer 23/04/21

Google
Its ok.

Omri Raisman 12/02/22

Google
Suitable for passenger with a car.

M Lucena 21/01/22

Google
Vlakbij het vliegveld in Amsterdam en er was niemand toen ik de test ging doen om terug te keren naar Brazilië.

Marcel Suijkerbuijk 28/08/21

Google
Great service

I-za PH 01/05/21

Google
Response quickly and very accommodating.

Vasile tranca 06/05/21

Google
A pleasant experience...after all.

Mark Engler 18/11/21

Google
Unreal! Great service!

Olga Tsubiks 29/08/21

Google
Extremely helpful staff, friendly, professional, and with great hearts to lend a hand whenever they can. The fact that we need an urgent COVID test is a high stress and costly ordeal, but we are glad that we find this company!

Megan Veldhuis 19/09/21

Google
Outstanding service!!! We missed our appointment which meant our 12 year old daughter could not join her school camp. When the owner heard about this, he took it upon himself to organise transport for her to join her class mates (2.5 hours away) and on top of it all, refunded our money. They did not need to do this, it was our own fault that we missed the slot but Daniel treated us with such kindness and heart. Can't recommend highly enough!
Read more...
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram