Wij wisten natuurlijk al wel dat testen op corona bij de Spoedteststraat supersnel, veilig en efficiënt is. Toch is het wel even extra leuk om te horen dat de geweldige en altijd eerlijke Nicolette Kluijver daar ook zo over denkt.

Op 24 maart 2021 kwam Nicolette langs bij onze testlocatie in Schiphol om zich te laten testen op corona en deelde ze haar ervaring met haar ruim 400.000 Instagram volgers. Zoals ze zelf al zei in haar Instagram story “dit is geen betaalde AD!”. Gewoon haar oprechte ervaring die ze even met haar volgers wou delen. Nicolette vermelde er verder even kort bij dat ze zich de afgelopen tijd al meerdere malen op corona heeft laten testen en dat Spoedteststraat bij verre uit haar beste ervaring is. Wat leuk om te horen! Wij zijn trots op ons werk en het is natuurlijk geweldig om te horen dat mensen het waarderen.

Als je weleens een coronatest hebt laten doen, dan weet je dat het gevoel geen pretje is. De lange wattenstaaf moet namelijk hoog in de neus worden aangebracht om een monster te kunnen afnemen van het neusslijm. Hoe sneller het klaar is, hoe beter dus! Bij onze Spoedteststraat locaties werken alleen de meest kundige zorgprofessionals. Je komt bij ons langsrijden, raampje omhoog, wattenstaaf in de neus, en binnen een minuutje kun je weer wegrijden.

Het testen op corona is een ontzettend belangrijk onderdeel om Nederland coronavrij te krijgen. Door te testen kan iedereen zijn of haar steentje bijdragen om het virus onder controle te krijgen. Wil jij je ook veilig en snel laten testen op corona? Onze twee vaste testlocaties bevinden zich in Bunnik en Schiphol.

Op onze site kun je gemakkelijk een afspraak reserveren op de gewenste locatie, datum en tijdstip. Kies de soort coronatest die je wil afnemen (Antigeen sneltest of PCR test) en vervolgens bevestig je de afspraak. We zijn 7 dagen per week geopend van 7 uur ’s ochtends tot 20.00 uur ’s avonds. Genoeg tijd dus om je afspraak in te plannen! Wij staan je op te wachten om zo snel en pijnloos mogelijk een coronatest te laten doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *