Reizen in de tijden van corona is zeker wat ingewikkelder. Maar met een beetje nadenken en plannen wordt het overzichtelijk en veilig geregeld. Laat je testen op COVID-19 in onze Spoedtestraat en parkeer je auto in onze privé garage. Wij leveren je netjes af bij vertrekhal 1 bij Schiphol. Zo kan jij zorgeloos op reis. Hieronder lees je precies hoe dit in zijn werk gaat.

Privé parkeerterrein

Mensen die hun coronatest bij ons afnemen kunnen de auto bij ons parkeren in de privé parkeergarage. We laten je zelf de auto wegzetten zodat je er 100% controle over hebt. In onze overdekte parkeergarage staat je auto veilig achter slot en grendel tot je weer terugkomt. We zullen dan ook niet aan je auto komen! Nadat je de sneltest hebt afgenomen kun je de auto direct wegzetten. Vervolgens brengen we jou, je gezin en je koffers naar vertrekhal 1 met onze gratis privé shuttle. Uiteraard halen we je ook netjes weer op met de shuttle bij terugkomst.

Hoe werkt het testen?

Met de Antigeen sneltest heb je binnen maximaal een uur de uitslag. Onze sneltesten hebben een CAP-certificaat, wat deze test betrouwbaarder maakt dan vele andere sneltesten. We sturen je binnen 15-60 minuten de uitslag per email toe. Deze test is goedgekeurd door de rijksoverheid en ook de GGD gebruikt deze test.

Covid-19 PCR Spoed Test Schiphol

Sommige landen vereisen op het moment een negatieve uitslag van een PCR test. Het afnemen van deze test duurt langer dan de Antigeen sneltest. Rijd bij ons langs in de Spoedteststraat en laat de test doen. Doe dit wel geruime tijd voor je vlucht, want nadat de test is afgenomen wordt het doorgestuurd naar het laboratorium. Als je de Covid-19 PCR spoedtest Schiphol afneemt tussen 07:00 – 11:00, dan krijg je de uitslag uiterlijk om 17:30 (zelfde dag). Je krijgt dan ook een reiscertificaat mee. Als je een PCR Spoed Test hebt afgenomen voor je reis mag je ook bij ons komen parkeren.

Gebruik maken van onze parkeerservice

Als je gebruik wil maken van deze service, reserveer dan van tevoren je parkeerplek door te bellen naar +31 85 222 6002. Dan leggen wij je uit hoe het werkt. Gebruik maken van het parkeren bij de Spoedteststraat is beschikbaar voor al onze testen. Ook belangrijk: ons reiscertificaat wordt in alle landen geaccepteerd en wij hebben constant contact met vliegtuigmaatschappijen zoals KLM en Lufthansa om er zeker van te zijn dat we helemaal up to date zijn met de nieuwe regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *