Spoedteststraat blijft open tijdens de Paasdagen

Tijdens Pasen op 4 en 5 april 2021 blijft de Spoedteststraat gewoon open. Het testen op corona moet namelijk doorgaan en gelukkig kan dat bij ons in de teststraat. Zowel onze testlocatie in Schiphol als in Bunnik zullen geopend blijven. Bij de locatie in Schiphol verwelkomen we je van 07.00 – 19.00 en in Bunnik zijn we geopend van 08.00 – 20.00. Kom alleen of met je familie langsrijden om te testen.

COVID-19 PCR test laten doen

De meest afgenomen test op het moment is de PCR test. Deze test wordt gedaan via de neus met een lange wattenstaaf. Er wordt een monster van je neusslijm genomen, welke vervolgens in het laboratorium wordt getest op het coronavirus. Zeker nu in Nederland het aantal besmettingen nog hoog blijft, is het belangrijk om te blijven testen. Zo bescherm jij jezelf, maar zorg je er ook voor dat je familie of vrienden niet blootstelt aan het virus.

Je kunt hier een afspraak inplannen om te testen op onze site. Kies de gewenste locatie, datum en tijdstop om te laten testen. Vervolgens kom je langsrijden met de auto in onze teststraat waarna een van onze professionele zorgmedewerkers veilig en pijnloos de test bij je afneemt. Testen op corona kan dus ook gewoon tijdens de paasdagen!

Bedrijven testen op locatie tijdens Pasen

Spoedteststraat komt bij jou op locatie langs als je 8 of meer medewerkers wil laten testen. Bedrijven testen op locatie zorgt ervoor dat jouw werkplek veilig blijft en je medewerkers met een veilig gevoel samen kunnen komen met collega’s. Veel mensen kiezen ervoor om in deze periode thuis te blijven werken. Echter is het in sommige gevallen noodzakelijk om bijeen te komen. Om dat veilig te kunnen doen biedt Spoedteststraat bedrijven testen op locatie aan. Onze medewerkers komen dan naar jouw werkplek toe om bij iedereen zijn of haar coronatest af te nemen. Afhankelijk van de soort coronatest (Antigeen of PCR), krijgt iedereen de uitslag zo snel mogelijk toegestuurd per email.

Veilig genieten van de paasdagen

Feestdagen zoals Pasen zijn altijd een mooie gelegenheid om samen te komen met vrienden of familie. Als je mensen bezoekt, houdt dan voldoende afstand of laat een preventieve coronatest doen om zeker weten dat je niet bent besmet. Geniet van de paasdagen, maar vergeet niet dat we in Nederland nog steeds hard ons best aan het doen zijn om het coronavirus onder controle te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *